Rosamund Lupton

Boek van de maand – ‘Zusje’ door Rosamund Lupton.

Een nieuwe maand, een nieuwe week en dat betekent weer een nieuwe boek nominatie. Het boek van de maand voor februari 2016 is: ‘Zusje’ door Rosamund Lupton.

Rosamund Lupton – ‘Zusje’:

Omdat ik vorige maand geen boeksuggesties heb gekregen voor de maand februari, ben ik zo vrij geweest om er zelf weer één te nomineren. Ik heb dus voor bovenstaand boek gekozen.

Verhaal in het kort:

Tijdens een zondagse lunch krijgt Beatrice een paniekerig telefoontje uit Londen: haar zus Tess wordt vermist. Ze zijn elkaar een beetje uit het oog verloren sinds Beatrice van Londen naar New York verhuisde, maar nu springt ze op het vliegtuig om haar zus te gaan zoeken. Naarmate Beatrice meer ontdekt over de omstandigheden rond Tess’ verdwijning, komt ze tot de schokkende conclusie dat ze eigenlijk heel weinig over haar zus weet. Haar familie geeft het al snel op en Beatrice komt volledig alleen te staan, maar dat maakt haar des te vasthoudender in haar gevaarlijke zoektocht naar de waarheid. Daarbij stuit ze op een angstaanjagend complot, waarvan zijzelf het volgende slachtoffer dreigt te worden… 

Klinkt leuk toch? Ik ben in ieder geval benieuwd en ben gisteravond zelfs al begonnen met lezen. Oh trouwens, ik heb dit boek voor € 12,95 bij de boekenwinkel gekocht. Maar mocht je dit te prijzig vinden, dan kun je ook eens een kijkje nemen bij jouw plaatselijke bibliotheek. Tevens is dit boek ook als e-book verkrijgbaar via Bol.com, voor € 7,99.

Wil je meer over boeken lezen? Dat kan, klik dan hier.


Ik hoop dat je deze maand weer gezellig mee doet!

Alvast veel leesplezier toegewenst!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: