100ste artikel

Yes, de 100ste alweer!

 

Vandaag, maandag 30 november 2015 plaats ik mijn 100ste artikel op mijn blog. Sjonge jonge, wat is de tijd toch snel gegaan!

Mijn 100ste artikel.

Mijn keuze:

Ongeveer 1,5 jaren geleden ben ik begonnen met mijn blog. Niet altijd was ik even actief bezig met het schrijven van artikelen. Soms omdat ik er geen zin in had, soms omdat ik er de puf niet voor had en soms ook omdat ik simpelweg geen inspiratie meer had. Maar er waren ook ontzettend veel  momenten dat ik mijn blog heb kunnen gebruiken als uitlaatklep, informatiebron of wat dan ook.Dat kleine stukje internet dat helemaal van mij is, en waar ik elk onderwerp dat mij interesseert, kan delen met mijn lezers.

De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer mijn draai weet te vinden in het wereldje van bloggen en de ‘verantwoordelijkheden’ die hierbij komen kijken. Het kan soms best lastig zijn om een goede balans te vinden en om altijd inspiratie te vinden voor het bloggen. Maar ik heb geleerd om vooral niet teveel druk op mijzelf te leggen and to just enjoy the ride! Wie weet waar mijn blog mij kan brengen.

In ieder geval, ben ik ontzettend blij met mijn keuze om te gaan beginnen met bloggen. En ik wil al  mijn lieve trouwe lezers heel erg bedanken! Jou dus! Of je nou af en toe een kijkje komt nemen of elk artikel van mij leest, ik ben blij met iedereen!

De toekomst:

Ik hoop dat ik mij in de toekomst nog meer kan richten op mijn blog, en ik hoop dat ik steeds meer behulpzame en inspirerende artikelen kan schrijven. Ik hoop dat mijn blog een plek wordt  waar je kunt lezen/zien leest dat je met doorzettingsvermogen ontzettend ver kan komen in het leven. Kortom, ik hoop dat mijn blog een plek wordt, waar mijn lezers positiviteit kunnen vinden. Phoeh hey, das filosofisch opeens! Maar dat is mijn droom met betrekking tot mijn blog.

Dus heel erg bedankt dat je in de afgelopen 1,5 jaren af en toe de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Mijn doel voor het jaar 2016, is om nog groter te worden en meer lezers te krijgen. Dus mocht er een artikel zijn dat je aanspreekt, of wil je mij gewoon graag steunen,  deel mijn blog dan gerust via jouw social media. Hoe meer lezers, hoe beter!


Goed, en nu op naar de volgende 100 artikelen!

Bedankt voor het lezen! En aanstaande woensdag staat er weer een gloednieuw artikel online.

Liefs, Peggy.

2 comments

  1. Joël

    Gefeliciteerd meis met je 100ste artikel!
    Daar mag je trots op zijn. Zo zie je waar je met creativiteit en doorzettingsvermogen kan komen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: