InstaBubbles weekvlog #20 |’Sleutels van onze nieuwe woning’|

*Klop klop*Wie is daar?’ Het is mij, Peggy! En ik laat via deze weg eindelijk weer eens wat mij horen. Ik heb in de afgelopen tijd niet stil gezeten en uiteraard heb ik het een en ander voor je gefilmd. Zo zitten Laif en ik inmiddels alweer 3,5 weken in onze nieuwe woning. Benieuwd? Bekijk dan zeker de nieuwste weekvlog.

De sleutels

Op 1 november was het dan zover, na 5 maanden wachten konden wij eindelijk onze sleutels ophalen. Dit was natuurlijk een speciaal moment en dàt moest gefilmd worden. Ik vind het leuk om dit soort momenten op camera vast te leggen en hier zelf later naar terug te kunnen kijken. 

Laif en ik wonen nu al bijna 4 weken niet meer in de stad Groningen en ik moet zeggen dat mij dit erg goed bevalt. We wonen ook in een leuk dorp, niet ver van Groningen af en dat is wel erg prettig.
Het klussen aan de woning viel mij in principe alles mee. Het was wel meer werk, dan wij van tevoren gedacht hadden, maar gelukkig kregen wij veel hulp van familie. 

Verhuizen

De verhuizing daarentegen is mij wel erg tegen gevallen. We waren gewoon simpelweg niet goed genoeg voorbereid en niet alles was alvast ingepakt. En hier moet ik Laif toch wel een beetje voor op zijn kop geven. Hij vond het onzin om alles al van tevoren in te pakken. Maar goed, weer een les geleerd voor een volgende keer. Bij verhuizen is een goede voorbereiding het halve werk. Maar goed, er zijn inmiddels heel wat verhuisdozen, verfpotten, kwasten en  rotzooi de revu gepasseerd, maar dat mag de pret niet drukken. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe woning!

Mijn gezondheid

Omdat ik al geruime tijd geen update heb gegeven over mijn gezondheid, doe ik dat in dit artikel nog even snel. 

Op zich gaat het goed met mij. Alleen heb ik helaas tegenwoordig erg veel last van ritmestoornissen. Ze zijn veranderd en komen vaker voor tegenwoordig. Dit was al het geval voor de verhuizing en daardoor dacht ik dat het te maken had met stress. Maar goed, omdat het met de lichte medicatie niet langer te doen was, ben ik weer overgestapt naar de oude (en zwaardere) medicatie. Dit is dus hetzelfde medicijn als voor de ablatie, en met deze mag ik dus niet zwanger worden. 

Om een lang verhaal kort te maken. Ik heb in januari weer een afspraak met de cardioloog om dit alles wederom te bespreken. En dan kunnen we kijken naar eventuele mogelijkheden om dit probleem hopelijk op te kunnen lossen. Want ik moet toegeven dat ik er best veel last van heb. 

 


 

En dat was het weer voor deze keer. Met mijn bedrijf gaat overigens alles goed. Ik mag niet klagen over de eerste paar maanden. En omdat ik nu de eerste 3 maanden gehad heb, is het ook een mooi moment om bepaalde zaken te evalueren. Wat ging er goed? Wat ging minder goed? En waar is ruimte voor verandering en verbetering? Met al dat soort zaken houd ik mij momenteel bezig, zodat het volgend jaar nòg beter en nòg groter kan worden. Ik hoop dat je het een leuke weekvlog vond om te zien. 

Voor nu wil ik je heel erg bedanken voor het kijken en het lezen!

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: