Vlogmas

Vlogmas dag #1 | ‘Dat zou een beetje hypocriet zijn.’

Ieder jaar zie ik ze weer in december voorbij komen, de vlogmas video’s. Persoonlijk ben ik er erg fan van, met name van die van de Britse YouTubers. En dit jaar ga ik mezelf ook eens wagen aan het fenomeen dat vlogmas heet. Dus vandaag op vrijdag 1 december 2017 staat mijn allereerste aflevering van deze maand online. Benieuwd?

• Vlogmas dag 1 •

‘Dat zou een beetje hypocriet zijn.’

Wat houdt vlogmas in?

Vlogmas houdt eigenlijk niets anders in dan dagelijks vloggen, in de maand december tot en met kerst. Nou kan ik je nu alvast garanderen dat ik niet elke dag zal vloggen, puur omdat dit veel tijd en energie kost. En omdat ik simpelweg niet altijd dingen onderneem die leuk zijn om te filmen.

Maar goed, ik ga in ieder geval mijn stinkende best doen om er wat leuks van te maken en hopelijk vind jij het ook leuk om te zien.

De blog:

Met al dat gevlog kan het best voorkomen dat er minder geschreven artikelen op de blog verschijnen. Ik kan simpelweg niet vloggen èn bloggen, omdat er vaak veel tijd en moeite in het maken van video’s zit. Dus ik hoop dat je hier wat begrip voor kunt hebben. Ik zal in ieder geval proberen 1 keer per week een geschreven artikel te plaatsen. Speciaal voor alle lezers van mijn blog die dat leuker vinden dan de video’s.

Giveaway:

Mocht jij een Google account hebben, dan raad ik jou aan om je zeker even te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat is geheel gratis en vrijblijvend en op die manier blijf je op de hoogte van alle video’s die ik plaats. Dus abonneer je snel snel, want bij de 200 abonnees komt er een hele leuke giveaway aan.


Ik hoop dat je de allereerste vlogmas leuk vond! Vergeet je zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat kan via deze link. Ik ben wel benieuwd of jij nog meer mensen/kanalen volgt tijdens vlogmas op YouTube? En zo ja, welke? 

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: