Vlogmas dag #3

Vlogmas dag #3 |’Een beroerde nacht en een ijskoude ochtend.’

Goedendag jongelui! Vandaag is het alweer tijd voor Vlogmas dag #3. Na een beroerde nacht moest ik zaterdag nog allerlei boodschapjes halen ter voorbereiding voor mijn Sinterklaas surprise. Ik ging o.a. naar de Action, wat natuurlijk super dom is om te doen op een freaking zaterdag…🙄. Benieuwd naar mijn 3e vlogmas video?

• Vlogmas dag #3 •

‘Een beroerde nacht en een ijskoude ochtend.’

Een prachtige ijskoude ochtend:

vlogmas dag #3Toen ik zaterdagochtend uit het raam keek, zag ik dat er overal nog vorst lag. Een goed moment dus om  mijn nieuwe cameralens eens mee naar buiten te nemen en leuke foto’s te maken. Overigens heb ik bovenstaande foto met mijn standaard 50 mm lens gemaakt, maar dat terzijde.Vlogmas dag #3Deze foto heb ik wel met mijn nieuwe cameralens gemaakt en ik ben nog steeds blij met mijn aankoop. Zeker omdat ik vind dat deze lens net iets scherpere foto’s maakt, dan mijn standaard kitlens. Ik vond het heerlijk om de ochtend te beginnen in de frisse buitenlucht en even wat extra tijd te nemen om naar de omgeving te kijken. Heerlijk!

De meest saaie vlog tot nu toe:

Ik moet eerlijk toegeven dat dit de meest saaie vlog is tot nu toe. Maar dit was hoe mijn zaterdag eruit zag en zondag moest ik werken. Dus ik kon er niets anders van maken. En aangezien het retedruk was in de Action, had ik ook geen zin om daar te filmen. Nou goed, dit is een gevolg als je vaker vlogt, dan zijn sommige dagen iets minder interessant om te filmen. Maar ik hoop dat je het toch een leuke vlog vond.


En dat was vlogmas #3 alweer! Wat gaat deze maand toch snel eigenlijk he?! Komende zaterdag vieren wij Sinterklaas bij laif zijn vader thuis. En daarna zullen wij onze kerstboom optuigen. Heb jij jouw kerstboom al opgezet of wacht jij ook nog totdat Sinterklaas weer weg is uit het land?

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier alle vlogmas 2017 afleveringen tot nu toe. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: