Vlogmas dag 2

Vlogmas dag 2 | ‘Alles draait om Shady.’

Goedemorgen, welkom op deze regenachtige zondagochtend! Vandaag staat Vlogmas dag 2 online, ietwat vertraagd dat wel helaas. Maar goed, in deze vlog neem ik je mee naar de dierenarts. Benieuwd waarom? Bekijk dan zeker de video.

• Vlogmas dag 2 •

‘Alles draait om Shady’

Alles draait om Shady:

Zoals de titel al verklapt draait alles om Shady in deze vlog. Mijn lieve ouwe taart heeft namelijk sinds een aantal dagen last van een bepaalde huiduitslag. Aangezien deze niet uit zichzelf wegtrok, besloot ik om vrijdag toch even met haar naar de dierenarts te gaan. Vlogmas dag 2

Shampoo & huidcrème:

Ik kreeg een shampoo en huidcrème mee van de dierenarts. Met de shampoo moet ik Shady om de dag wassen en de huidcrème moet ik tweemaal daags aanbrengen. Verder moet ze voor dit weekend zoveel mogelijk haar kap om, zodat ze niet teveel aan haar huid gaat likken.

Ietwat vertraagd:

Ik had deze video eigenlijk gisteren willen plaatsen, maar ik kwam in tijdnood. En dat kwam omdat deze handige dodo een deel van haar beelden van de camera had verwijderd. Nou is dat nog niet zo erg, maar ik had deze beelden nog niet naar mijn laptop geïmporteerd. Dus niet heel handig.. Gelukkig heeft laif laif de verwijderde beelden weer voor mij kunnen terughalen. De held!


Goed, dat was vlogmas dag #2 alweer! Ik hoop dat je het leuk vond. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. En als je het een leuke video vond, zou ik het heel erg waarderen als je deze een ‘thumbs up’ wilt geven.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier vlogmas dag #1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: