vlogmas #7

Vlogmas # 7 & 10 |’MRI scan Laif, sheet mask en cadeautjes.’|

Het is ongelofelijk maar waar, het is vandaag alweer tijd voor vlogmas #7 & 10. Wat vliegt de maand december toch weer snel voorbij! In deze vlogmas kun je zien hoe Laif zijn allereerste MRI scan ondergaat, heb ik een ‘pamper-middag’ en laat ik je mijn Sinterklaas cadeautjes zien. Benieuwd?

• Vlogmas #7 & 10 •

‘MRI scan Laif, sheet mask en cadeautjes’

MRI scan Laif:

Vorige week woensdag (6 december) had Laif zijn eerste MRI scan ooit. Zoals je in de video kon zien was hij meer zenuwachtig voor een eventueel infuus, dan dat hij nerveus was voor de scan zelf. Achteraf gezien viel het hem (gelukkig) heel erg mee en kreeg hij gelukkig geen infuus ingebracht. Binnenkort heeft hij  een afspraak met zijn KNO arts, die de uitslagen van de bloedtesten en de MRI scan met hem zal bespreken.

Een ‘verwen- en rustmiddag’:

vlogmas #7Op zaterdag 9 december was het dan eindelijk zover en gingen wij Sinterklaas vieren bij Laif zijn vader thuis. Uiteraard kreeg ik toen ook mijn cadeautjes. Benieuwd welke cadeautjes ik gekregen heb en wat ik van mijn surprise vond? Bekijk dan zeker de video!


En dat was mijn vlogmas #7 & 10 alweer! Komend weekend gaan Laif en ik (hoogstwaarschijnlijk) onze kerstboom optuigen. Wij hebben expres gewacht tot na Sinterklaas, want anders vind ik het simpelweg te vroeg. Maar goed, nu wordt het toch wel echt tijd om de kerstboom in de woonkamer te planten. Heb jij jouw kerstboom al staan? En zo ja, hebben jullie een echte boom of een mooie nepperd?

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier alle voorgaande afleveringen van mijn vlogmas.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: