Vlogmas #5

Vlogmas #5 & 6 | ‘Een Sinterklaas surprise maken.’

Hee hoiii, het is alweer een paar dagen geleden sinds mijn laatste vlogmas. En dus heb ik vandaag weer een gloednieuwe aflevering voor jou klaarstaan. In vlogmas #5 & 6 kun je zien hoe ik mijn Sinterklaas surprise maak en of ik blij ben met het eindresultaat. Benieuwd?

• Vlogmas #5 & 6 •

‘Een Sinterklaas surprise maken’

Sinterklaas 2017:

Bij laif laif in de familie wordt Sinterklaas nog elk jaar trouw gevierd en zo ook dit jaar. Uiteraard werden er lootjes getrokken, via een handige website  waar je ook een verlanglijstje kon invullen. En voor dit jaar waren de eisen hoog wat betreft de ‘aankleding’. Zo moesten we namelijk èn een surprise maken èn een gedicht schrijven.

Mijn surprise:

Vlogmas #5Zoals je kunt zien heb ik er voor gekozen om een minion te maken, als mijn surprise. Nou heb ik hier met name uit eigen belang voor gekozen, omdat het mij namelijk erg leuk leek om een minion te maken. En het leek mij ook niet al te moeilijk, dus dat waren twee vliegen in èèn klap.

En ik moet zeggen dat ik erg blij ben met het eindresultaat. Stiekem vind ik het ook wel weer jammer om de minion straks weg te geven, maar dat hoort er nu eenmaal bij.


En dat was mijn meest recente vlogmas aflevering. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Als je een YouTube account hebt, zou ik het heel fijn vinden als je de video een ‘thumbs up’ wilt geven. Vier jij nog Sinterklaas? En zo ja, heb je dan ook een surprise en gedicht moeten maken? 

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier alle voorgaande vlogmas afleveringen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: