Vlogmas #15

Vlogmas #15 t/m 18 | ‘Mijn hart moest gedefibrilleerd worden.’|

He hoi, leuk dat je (weer) even een kijkje neemt op mijn blog. Voor degenen die mijn vlogmas video’s nog niet zat zijn heb ik goed nieuws. Want vlogmas #15 t/m 18 staat nu live. In deze vlog neem ik je mee tijdens het shoppen en zie je waarom ik weer op de spoedeisende hulp ben beland. Benieuwd? Bekijk dan zeker de onderstaande vlog.

• Vlogmas dag #15 t/m 18 •

‘Mijn hart moest gedefibrilleerd worden.’

Mijn zoveelste cardioversie:

Zoals je in de vlog kon zien lag ik afgelopen zaterdag in het ziekenhuis, omdat ik wederom last had van een verhoogd ritmestoornis (een boezemflutter). Ik merkte in de middag op dat ik een hoge hartslag had en helaas bleef deze de gehele dag aanhouden. Ook na het innemen van medicatie. In de avond besloot ik om contact op te nemen met de doktersdienst, waarna ik met een ambulance (zonder sirene) werd opgehaald.Vlogmas #15Uiteindelijk heb ik dus een cardioversie gehad, aangezien mijn hartsritme zichzelf niet kon herstellen. En ondanks dat het een zaterdagavond was, verliep alles vrij voorspoedig en snel. Hierdoor hoefde ik niet erg lang te wachten en kon ik rond 22:00 uur mijn cardioversie ondergaan. En gelukkig was er maar 1 schok nodig, waarna mijn hart zich weer herstelde en in een normaal ritme terecht kwam. En rond 23:00 uur mocht ik weer naar huis toe.

Nog steeds erg vermoeid:

Ik moet zeggen dat ik deze week nog steeds erg vermoeid ben na mijn cardioversie. Ik doe het dan ook nog vrij rustig aan deze week, aangezien het volgende week al druk genoeg zal worden.

Geschreven artikelen:

Ik moet eerlijk toegeven dat sinds ik regelmatig aan het vloggen ben, ik het bloggen enorm ben gaan missen. Ik mis het schrijven van artikelen, het nadenken over bepaalde onderwerpen en alles wat bij het bloggen komt kijken. Het is en zal altijd een passie van mij blijven om geschreven artikelen te produceren.

Maar goed, vloggen is ook ontzettend leuk, leerzaam en lekker uitdagend. Met name op het vlak van videobewerking vind ik het leuk om mezelf elke keer weer nieuwe skills aan te leren. En als ik nu naar oudere video’s kijk en ze vergelijk met mijn huidige video’s, dan ben ik best trots op de vooruitgang die ik zie in mijn content. En dat is altijd fijn om te zien.

Ik blijf voorlopig (tot en met kerst) nog even door vloggen. En daarna zal ik z.s.m. weer proberen het normale blogrooster op te pakken. Dat houdt in dat ik twee geschreven artikelen per week zal plaatsen en elke vrijdag zal er een video online komen.


En dat was weer een korte (vlog)update van mijn kant. Ik hoop dat je de vlogs nog niet zat bent en dat je het leuk vindt om op deze manier eens een kijkje in mijn dagelijks leven te krijgen.

Heel erg bedankt voor het kijken en lezen!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier alle andere vlogmas afleveringen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: