mini vakantie

Vlog #6 (Eng.subt.) | Mini vakantie.

Een korte samenvatting van onze mini vakantie in Bunnik. Enjoy!

Vlog #6 (Eng.subt.) | Mini vakantie

Bunnik:

Onlangs zijn mijn vriend en ik op een soort van mini vakantie naar Bunnik (Utrecht) geweest. Zo zijn we o.a. gezellig gaan winkelen in Utrecht, vonden we een plaatselijke stamkroeg en bezochten wij een museum.

Ons hotel:

Wij verbleven tijdens onze mini vakantie in het Postilion hotel in Bunnik. Dit was een mooi en modern hotel, precies waar wij van houden. Bij aankomst kregen wij een standaard kamer toegewezen. Toen we de kamer echter bekeken hadden viel deze enigszins tegen. De kamer zag er verder netjes en schoon uit, maar hij was wat aan de kleine kant. We besloten bij de receptie te vragen of er nog andere kamers beschikbaar waren. Helaas was alles volgeboekt voor die dag, maar de volgende dagen konden we wel in een wat ruimere kamer terecht. Zo gezegd, zo gedaan. En de rest van onze vakantie hebben we dus in de iets grotere hotelkamer  geslapen.

De Utrechtse heuvelrug:

Op de tweede dag zijn mijn vriend en ik lekker gaan wandelen in de Utrechtse heuvelrug. Omdat ik niet zo lang kon wandelen, hebben we een wandelpad opgezocht die geschikt was voor minder validen. Er waren 2 wandelpaden van verschillende lengtes, dus je hebt ook nog eens keuze. De Utrechtse heuvelrug was echt prachtig en we hebben er dan ook heerlijk gewandeld. Absoluut een aanrader dus!


En dat was onze mini vakantie in Bunnik. Best leuk om soms eens een lang weekend weg te gaan in eigen land. Nederland is wat dat betreft zo mooi en veelzijdig. Ik heb absoluut genoten van de afgelopen dagen. En ik hoop dat je de vlog leuk vond om te bekijken.

Bedankt voor het kijken en lezen!

Liefs, Peggy.

Wil je meer vlogs bekijken? Dat kan, klik dan hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: