Vlog

Vlog #5 | Dierentuin Emmen, Ikea en Bob de Bouwer.

Vandaag staat er weer een gloednieuwe vlog voor je klaar, waarin ik je een paar dagen meeneem in mijn week. Benieuwd wat ik allemaal beleefd heb?

Vlog

De dierentuin, Ikea & Bob de Bouwer:

Dierentuin Emmen:

Als ik ergens dol op ben om een dagje naartoe te gaan, dan is het wel een dierentuin. En in de vlog van deze week brachten mijn vriend en ik een bezoek aan het dierentuin in Emmen. Persoonlijk was ik met name erg onder de indruk van de prachtige zwarte panter. Wauw, wat was dat een mooi dier om van dichtbij te mogen zien.

Strijkkralen:

Stiekem ben ik nog een klein kind en houd ik nog steeds erg van knutselen. En omdat ik graag onderzetters wou maken van strijkkralen, kocht ik een aantal zakjes bij de Intertoys. Ik vind het niet alleen super leuk om hiermee bezig te zijn, het werkt ook nog eens super ontspannend!

Bezoek aan de Ikea:

Omdat mijn vriend en ik binnenkort gaan samenwonen en er ruimte gemaakt moest worden, had ik een aantal spullen verkocht. Mijn vriend moest echter nog een bureau en kledingkast halen, want die had hij tot op heden nog niet. Verder kocht ik een klein tafeltje dat moet gaan dienen als mijn nieuwe kaptafel/beauty tafel.

Benieuwd naar mijn gestuntel om een Ikea bouwpakket in elkaar te zetten? Bekijk dan zeker bovenstaande video.

***

Wil je meer vlogs bekijken? Dat kan, klik dan hier. 


En dat was mijn vlog van de afgelopen week. Ik ben ontzettend blij dat onze gezamenlijke kantoorruimte nu steeds mooier en gezelliger begint te worden. Dus laat het samenwonen maar gezellig beginnen!

Bedankt voor het kijken.

Liefs, Peggy.

2 comments

 1. Els

  Ik was de laatste keer in de dierentuin in mei. Het was een wildpark hier in de buurt (Kommern) waar je reeen kon bewonderen, voeren en aaien. Mijn favoriete dier daar was de ree 😉 …..oh, maar ook de ezel…gewoon omdat ze zo lief maar ook eigenwijs zijn 😉

  Beantwoorden

  1. MLLBU - MyLittleLifeBubble

   Ja ezels lijken indd altijd ontzettend lief! En hoe oud je ook bent, dierentuinen blijven leuk he! Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen in mijn video 😀 ;-). Liefs, Peggy.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: