vlog

Vlog #9 | ‘My dog gets sick, A sausage party, & lunch date with my boyfriend’.

Goedemiddag en welkom op deze heerlijke maandagmiddag. Vandaag heb ik weer een nieuwe vlog voor je klaar staan. Afgelopen week ging ik uiteraard naar de bioscoop, moest ik met Shady naar de dierenarts en hadden mijn vriend en ik een gezellige lunch date. Kijk je mee?

Vlog:

Zondag:

Zondag was een hele gezellige quality time dagje voor laif laif en mij. Zo gingen we in de middag gezellig lunchen bij ons favoriete restaurant Weeva en het eten was weer heerlijk. Lunch is oprecht mijn favoriete maaltijd van de dag en ik ga lunch dan ook graag erg uitgebreid. Na onze gezellige lunch date besloten we om nog een spelletje te doen, omdat we dol zijn op het spelen van (bord)spelletjes).

Maandag:

Helaas werd Shady in de nacht van zondag op maandag ziek en ik besloot om met haar naar de dierenarts te gaan.

Donderdag:

Op donderdag ging ik uiteraard weer naar de bioscoop, waar ik de film ‘A sausage party’. En ik vond het werkelijk een verschrikkelijke film. De humor was te simpel, er werd teveel gescholden, kortom het was gewoon een shit film.

En toen ik thuis kwam had Shady helaas weer last van diarree. Dus ik moest nog een keer naar de dierenarts om wat van haar poep af te geven voor onderzoek.

Wil je meer vlogs van mij bekijken? Klik dan hier.


En dat was mijn week in een vogelvlucht. Ik heb inmiddels een antibioticakuur gekregen voor Shady, omdat ze misschien een ontstoken darm had. Dus hopelijk helpt dat en is ze snel van haar diarree af. Mijn arme ouwe lieve taart, hopelijk wordt ze snel beter! Maar goed, ik hoop dat je het leuk vond om te zien.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: