Vlog #8

Vlog #8 | Receiving my birthday present.

Hee hoi, welkom op deze frisse maandagmiddag. Wat is het weer in een keer snel omgeslagen he?! Maar goed, dat hoort nu eenmaal bij het herfstseizoen. Vandaag kun je vlog #8 bekijken, waarin ik mijn  verjaardagscadeau heb ontvangen en alles wat er daarna nog aan moest gebeuren. Benieuwd naar mijn verjaardagscadeau? Bekijk dan vooral onderstaande video en vergeet deze geen ‘thumb up’ te geven als je hem leuk vond.

Vlog #8 | Receiving my birthday present:

Aah mijn verjaardag, ik ben er dol op! En aangezien ik dit jaar 30 jaren oud mocht worden, wou ik graag een cadeau dat voor een hele lange tijd mee kon gaan. Tja, en wat moet je dan kiezen he?! Uiteindelijk heb ik een cadeau uitgezocht op de website Etsy.com. Best spannend om zo een groot en prijzig cadeau online te kopen. Zeker aangezien ik – tot nu toe – geen ervaringen had met Etsy. Gelukkig kan ik je vertellen dat ik enorm blij verrast was.

Wat overigens ook nog wel handig is om te vermelden is dat ik importkosten heb moeten betalen. Mijn Etsy bestelling kwam namelijk vanuit Amerika. Een aantal dagen nadat ik mijn bestelling ontvangen had, lag er een rekening bij mij in de brievenbus. Al met al moest ik rond de €40,- aan importkosten betalen. Het is dus goed om te weten dat er een kans bestaat dat je importkosten moet betalen, bij bestellingen via Etsy. Althans bij bestellingen buiten Nederland. Wellicht hoef je ook geen importkosten te betalen bij bestellingen vanuit Europa, maar dat weet ik niet zeker.

Al met al met ben ik erg te spreken over mijn Etsy ervaring. En ik ben gelukkig ontzettend blij met mijn verjaardagscadeau!

***

Wil je meer vlogs bekijken? Klik dan hier.


Goed en dat was mijn vlog #8 alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe mijn cadeau binnen kwam en wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Nogmaals, dit is het leukste cadeau van laif laif tot nu toe.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: