vlog

Vlog #10 | Shopping with mom, Sinterklaas & feeding the pig

He hoi, vandaag heb ik een gloednieuwe vlog voor je klaar staan. Afgelopen week ben ik gaan lunchen en shoppen met mijn moeder, heb ik Sinterklaas gevierd met de familie van mijn vriend en schitteren Shady en Freddy ook nog een paar minuten in mijn vlog. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Vlog #10

‘Shopping with mom, Sinterklaar & feeding the pig’:

Shoppen met mam:

Afgelopen week ben ik o.a. gezellig wezen lunchen en shoppen in de stad met mijn moeder. We hebben heerlijk geluncht bij een eettentje genaamd ‘La Martina’. Het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Uiteindelijk was het een geslaagde shopping trip, omdat ik heel wat leuke spulletjes heb gevonden voor Sinterklaas.

Sinterklaas vieren:

Ook hebben laif laif en ik Sinterklaas gevierd bij zijn familie. Altijd leuk en gezellig om een avondje met z’n allen bij elkaar te komen.

Ons boerderij varken Freddy:

Als ik op 1 dier van de kinderboerderij bij ons in de buurt verliefd ben geworden, dan is het wel op het varken Freddy. En het leuke is dat wij hem ook mogen voeren. Hij mag niet van alles eten, maar etenswaren als brood en fruit mag hij wel hebben.


En dat was mijn afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Klik hier voor meer vlogs.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: