tried & tested

Tried & Tested #2 | 3 verschillende mascara’s.

Jaja, het heeft even geduurd…Maar vandaag staat er weer een gloednieuwe aflevering van mijn serie ‘Tried & Tested’ online. Voor deze aflevering heb ik in de afgelopen 2 maanden verschillende mascara’s getest. Zonder al teveel van tevoren te verklappen, kan ik je alvast wel vertellen dat de top 3 wellicht niet is zoals je van tevoren zou verwachten. Dus benieuwd om welke mascara’s het gaat en welke uiteindelijk als beste uit de test is gekomen? Bekijk dan de video!

Tried & Tested #2

Voor de tweede aflevering in mijn ‘Tried & Tested’ serie leek het mij leuk om verschillende mascara’s te testen. Mascara’s zijn er in ontzettend veel verschillende soorten, varianten en doeleinden, waarbij ze uiteraard beloven ze allemaal jou te voorzien van een prachtige oogopslag.

Tevens leek het mij leuk om mascara’s te kopen in verschillende prijscategorieĆ«n. Zo zit er een hele budgetproof mascara tussen en er zit ook een erg pittig geprijsde variant tussen. Benieuwd om welke merken het gaat? Bekijk dan zeker even de video.

Andere ‘Tried & Tested’ afleveringen:

Wil je meer van afleveringen zien van mijn Tried & Tested serie? Klik dan hier.


En dat was het weer voor vandaag. Ik ben benieuwd of jij 1 van de genoemde mascara’s gebruikt of ooit geprobeerd hebt? En zo ja, welke en wat vond je ervan? Let me know.

Bedankt voor het lezen en ik wens je alvast een heel prettig weekend!

peggyst

 

 

 

Volg op Bloglovin

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: