Nieuwe invulling

Tijd voor een nieuwe invulling

Joehoe, ik ben er weer! Mijn laatste artikel kwam op 1 oktober 2018 online en vervolgens heb ik – tot vandaag – helemaal niets meer op mijn blog gepubliceerd. Best gek eigenlijk, want er was op zich genoeg om over te kunnen bloggen. Alleen de behoefte aan het schrijven ontbrak bij mij, in de afgelopen 2,5 jaar. Maar omdat er nu een grote verandering voor de boeg staat, leek dit mij een goed moment om jou weer eens te voorzien van een update. Lees je mee?

Wat is er zoal gebeurd?

Eigenlijk is er in in de afgelopen 2,5 jaar veel gebeurd en tegelijkertijd heel weinig. Wat er zoals allemaal gebeurd is, vertel ik zo. Maar wat wel fijn is om te vertellen, is dat het op medisch gebied de laatste paar jaren heel rustig is geweest en dat alles gelukkig heel stabiel is. Mijn ablatie van 2019 is ontzettend goed geslaagd en daar ben ik ZO blij mee. Het is best een wonder te noemen dat ik gedurende deze rare corona tijden geen klachten heb gehad.

Verder zijn Laif en ik in de afgelopen jaren helemaal gewend geraakt aan het leven in een dorp. Wij zijn nog steeds ontzettend blij met ons huis en we wonen hier met veel plezier. Er is ondertussen al wel redelijk wat veranderd in het huis. En binnenkort beginnen we met de grote verbouwing van onze achtertuin. We hebben nu namelijk een vrij grote achtertuin en dit willen we toch graag iets onderhoudsvriendelijker maken. Dus dat proces zal binnenkort van start gaan en ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat. 

Shady:

instabubbles

Helaas is het leven ook zo dat er soms een einde komt aan mooie dingen in het leven. Als vaste lezer weet je wel hoe belangrijk Shady (mijn hond) in mijn leven was. Ja, je leest het goed: was. Helaas heb ik in februari 2020 mijn lieve ouwe taart moeten laten inslapen. Shady was toen net 17 jaar geworden en ze was lichamelijk gezien helemaal op. Ze kon zichzelf niet meer vanuit haar achterpoten omhoog tillen. En na een bezoek aan de dierenarts gaf deze aan dat zij een bobbel in haar buik had. En dus ben ik in februari met pijn in mijn hart opnieuw met haar naar de dierenarts gegaan en heb ik haar daar laten inslapen. Dit was oprecht een van de moeilijkste beslissingen die ik in mijn volwassen leven heb moeten maken. Mijn meisje was na 17 jaren, volledig op. En toen was het tijd om haar – na 13 jaar trouwe gezelschap – los te laten.

Ik vond het overlijden van Shady ontzettend moeilijk. Zelfs zo moeilijk dat ik hier niet over kon of wou schrijven. Ik kon de woorden voor mijn emoties simpelweg niet vinden. 

Inmiddels kan ik er wel redelijk over praten. Soms moet ik nog steeds huilen, dat wel. Maar goed, ik heb Shady 13 jaar lang bij mij mogen hebben en het was erg wennen toen ze er niet meer was.

The Bookshelf:

The Bookshelf

De grootste reden waarom ik uiteindelijk gestopt ben met bloggen is omdat ik in oktober 2018 mijn eigen bedrijf heb opgericht en geopend, namelijk mijn online boekhandel genaamd ‘The Bookshelf’. En nu ruim 2,5 jaar later ben ik hier nog steeds druk mee bezig en ik haal er ontzettend veel plezier en voldoening uit.

The Bookshelf is een online boekhandel, waar ik o.a. maandelijks boekenboxen verkoop in 5 verschillende genres. Daarnaast verkoop ik ook losse boeken en boek gerelateerde items, zoals boekenleggers. Deze boekenleggers vallen overigens onder mijn eigen merk en op deze manier probeer ik het merk ‘The Bookshelf’ nog meer uit te breiden. 

Omdat ik mij volledig gestort heb op het succesvol maken van mijn bedrijf, bleef er weinig energie, prioriteit en tijd over, om ook mijn blog te onderhouden. En dit is dan ook de voornaamste reden waarom ik zo lang niets heb gepubliceerd. 

De nieuwe invulling van de blog:

Inmiddels loopt mijn bedrijf prima, uiteraard is tegelijkertijd altijd ruimte voor verandering en verbetering. Maar dat hoort bij het ondernemen en dat vind ik ook leuk om te doen. Wat ik ook altijd al leuk heb gevonden is het geven van mijn mening m.b.t. films, tv-series en boeken. Gek genoeg viel onlangs pas het kwartje bij mij, dat ik alle recensies die ik voor The Bookshelf schrijf, dat ik die natuurlijk ook hier op mijn eigen blog kan plaatsen. Immers, dit is mijn plekje op het internet en dit soort artikelen schreef ik vroeger ook al. Dus 1 + 1 = 46 en mijn keuze was gemaakt. Ik heb de blog hier en daar wat aangepast en ik heb veel persoonlijke artikelen en vlogs van de blog verwijderd. Dit omdat ik mij vanaf nu zoveel mogelijk wil focussen op boeken en films. Overigens staan alle medisch gerelateerde artikelen wel nog steeds op de blog en ook een aantal leuke persoonlijke artikelen. 

Maar goed, vanaf nu zal ik mijn blog dus (voornamelijk) gebruiken om boek gerelateerde content te publiceren. Ook de video’s die ik maak voor The Bookshelf, zal ik hier plaatsen. Ik zal proberen dit zo nu en dan eens af te wisselen met wat persoonlijke lifestyle artikelen, maar ik beloof niks. 

En dat was mijn update. Ik hoop dat alles met jou ook goed gaat en dat je zo nu en dan eens een kijkje komt nemen op mijn blog. Voor nu heel erg bedankt voor het lezen.

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: