Furry little friend

Video | ‘The furry little friend’ tag.

Hoi, wat leuk dat je er weer bent! Vandaag heb ik een video voor je, waarin ik je van alles vertel beter over mijn ‘furry little friend’ Shady. Kijk je mee?

My furry little friend:

Mijn liefde voor Shady kàn je haast niet ontgaan zijn als je een lezer van mijn blog bent. Maar ik denk niet dat veel lezers weten hoe ik nou eigenlijk aan mijn mooie lieve poppetoeteprinses ben gekomen. Het is een apart verhaal, dus ik zou zeker de video bekijken. En daarnaast beantwoord ik nog veel meer vragen die allemaal te maken hebben met mijn lieve hond Shady.


En dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer te weten te komen over mijn lieve ouwe taart Shady.

Heel erg bedankt voor het kijken!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: