The boyfriend tag

The boyfriend tag | Laif laif beantwoordt 15 vragen over mij.

Toen ik onlangs met mijn liefste gezicht aan laif laif vroeg of hij een YouTube video met wou mij opnemen, zei hij tot mijn grote verbazing: ‘Oke, is goed’. Nou, dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen en dus hebben wij laatst ‘The boyfriend tag’ opgenomen. Benieuwd hoe goed laif laif mij nou eigenlijk kent? Bekijk dan zeker de onderstaande video!

The boyfriend tag:

Een korte uitleg:

Degenen die niet al hun vrije tijd besteden aan het bekijken van YouTube video, zullen The boyfriend tag hoogstwaarschijnlijk niet kennen. De boyfriend tag is eigenlijk niks anders dan een video waarin laif laif een aantal vragen over mij en ons moet beantwoorden.

Het is een leuke manier om te kijken hoe goed hij mij nou eigenlijk kent. Zeker aangezien wij (hopelijk) binnenkort ons 6-jarig jubileum bereiken. En ik kan ook meteen even checken of meneer wel echt naar mij luistert, als ik weer eens zijn oren van z’n hoofd tetter.

Benieuwd hoe hij het ervan af brengt? Bekijk dan de onderstaande video:


Zo en dat was laif laif zijn allereerste bewuste YouTube debuut! En wat een leuke video is het geworden he?! Ik vond het heel leuk om voor de verandering eens een video samen met laif laif op te nemen.

‘Dankjewel laif, ik hoop dat je het ook leuk vond om te doen. En het eindresultaat te zien’.

Bedankt voor kijken!

peggyst

 

 

 

Wil je meer video’s van mij bekijken? Klik dan hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: