Temptation island

Temptation Island 2018 | ‘No girls allowed’ | aflevering 8.

Ja, ik beken schuld… Ik kijk sinds dit jaar Temptation Island. Elke donderdag kijk ik weer uit naar een nieuwe aflevering en ik kan wel stellen dat het absoluut mijn guilty pleasure is geworden. En daarom het leek mij leuk om vandaag ‘een soort van samen’ Temptation Island aflevering 8 te bekijken. Dus benieuwd naar wat allemaal is gebeurd in deze aflevering en naar mijn reacties daarop?  Bekijk dan zeker de video.

Wat is Temptation Island?

Voor degenen die dit programma nog nooit gezien hebben, zal ik proberen om het even kort uit te leggen. Temptation Island is een programma waarin 4 koppels meedoen aan een relatietest. Deze test bestaat uit het volgende:

De koppels worden uit elkaar gehaald en moeten zich 14 dagen lang op een mooi tropisch eiland zien te vermaken. Maar op dit eiland bevinden zich ook – op elk deel – 10 verleiders en verleidsters. En aan deze mannen en vrouwen is het de taak om de koppels te verleiden.

Waarom is het zo leuk?

Als je de bovenstaande samenvatting leest, dan klinkt het als een verschrikkelijk oppervlakkig programma. En dat klopt. Het is absoluut een simpel en enorm oppervlakkig programma en tòch vind ik het een fascinerend concept.

Want laten we eerlijk zijn, welk normaal functionerend mens en koppel wil en zal hier nou aan meedoen? Om doelbewust de relatie zo onder spanning en op het spel te zetten? Het is een vraag waarbij ik in ieder geval het antwoord schuldig moet blijven.

Ik denk dat de aantrekkingskracht hem zit in het feit dat de meeste mensen hier nooit aan mee zullen doen en misschien toch ergens iets van herkenning in bepaalde koppels kunnen vinden. Ook is er altijd wel een koppel waarbij je van tevoren hoopt dat zij de relatietest kunnen doorstaan. Daarnaast is het ook  boeiend om naar stellen te kijken, waarbij het niet goed gaat. Wellicht voelen wij (de kijkers) ons dan onbewust toch beter over onze eigen relaties? I don’t know. Maar wat ik wel weet is dat het absoluut mijn guilty pleasure van dit moment is.

Je kunt hier de aflevering in zijn geheel terug kijken.


En dat was het weer voor vandaag. Ik ben uiteraard erg benieuwd of jij ook Temptation Island kijkt? En zo ja, had jij verwacht dat Tim vreemd zou gaan? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: