temptation island

Temptation Island | ‘Ring of fire’ | Aflevering #15.

Vanavond wordt de allerlaatste aflevering van dit seizoen van Temptation Island uitgezonden. Maar voordat we daar naar gaan kijken, heb ik nog een ‘kijk met mij mee’ video opgenomen van aflevering #15. In deze aflevering zien de koppels elkaar weer voor het eerst sinds 14 dagen terug. Welke koppels hebben de uitdaging behaald en welke zijn helaas door de verleiding gesneuveld?

• Temptation Island •

‘Ring of fire’

Aflevering 15:

Dit was de allerlaatste reguliere aflevering van dit seizoen. En zoals we konden zien in de aflevering was er maar 1 koppel, dat samen de eindstreep heeft weten te behalen. Waar wij in het begin (misschien) dachten dat twee koppels het avontuur zonder kleerscheuren zou behalen, weten wij inmiddels beter.  Ach ja, that’s part of the game. En ik denk dat veel koppels sowieso beter af zijn zonder elkaar, zoals Kevin en Meghan. Maar ook Danielle is – naar mijn mening – veel beter af zonder Mezdi. En of alle koppels nog steeds uit elkaar zijn en of het ene koppel nog steeds bij elkaar is, dat zullen we vanavond wel te zien krijgen.

Cherish op de radio:

En mocht je je afvragen of Tim en Cherish na Temptation Island ook daadwerkelijk een koppel zijn geworden, dan zou ik jou echt dit geluidsfragment aanraden.


En met aflevering #15 is het Temptation Island avontuur hier op de blog tot een einde gekomen. Vanavond zal de finale aflevering worden uitgezonden op RTL 5 en daar ben ik reuze benieuwd naar. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik geen zin had om nog een keer een video over Temptation Island op te nemen. Het was een leuk programma, maar nu ben ik er ook wel weer klaar mee. Ga jij vanavond kijken naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen? 

Bedankt voor het lezen en bekijken van de video!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: