temptation island

Temptation Island | ‘King of the World’ | Aflevering #14.

In aflevering #14 zien we hoe de koppels voor een laatste keer op dreamdate gaan met hun favoriete vrijgezel. Zoals we weten zijn er al heel wat stellen bezweken voor de temptation, maar zullen er tijdens deze ultieme date nog meer koppels de fout in gaan?

• Temptation Island •

‘King of the World’

Aflevering 14:

Ik moet zeggen dat ik meer had verwacht van de laatste dreamdates, maar ik vond ze allemaal behoorlijk saai. Niet dat ik had gehoopt dat er nog meer mensen vreemd zouden gaan, want zoals het er nu naar uitziet heeft (gelukkig) 1 koppel samen de eindstreep gehaald. Ik moet ook toegeven dat ik niet anders had verwacht van dit koppel.

Het weerzien:

In de volgende aflevering zullen alle koppels hun wederhelft sinds 14 dagen weer terugzien. En ik ben zo benieuwd naar hoe deze ontmoetingen zullen verlopen en welke stellen uiteindelijk bij elkaar zijn gebleven. En ik ben zo ontzettend benieuwd naar Deborah haar reactie en Tim zijn gedachtengang. Want laten we eerlijk wezen, dat ging niet helemaal volgens plan. Ik weet al wel dat Tim en Deborah niet meer bij elkaar zijn. Gelukkig (voor Deborah)!

Nu is het wel genoeg:

Hoe leuk ik Temptation Island ook vind, ik moet wel bekennen dat ik er nu een beetje klaar mee ben. Het is goed dat volgende week de laatste aflevering wordt uitgezonden, want het begint saai te worden. Ik ben nu met name benieuwd naar de gevolgen van dit programma voor de koppels en wie er nog bij elkaar zijn.


En dat was het weer voor deze week. Ik zal de volgende aflevering ook filmen, want dat is natuurlijk wel de ultieme aflevering! En wat vind jij ervan dat het einde van Temptation Island 2018 nadert? Ben jij er nu ook wel een beetje klaar mee? Of had het nog wel langer door mogen gaan? Let me know!

Bedankt voor het kijken en lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: