temptation island

Temptation Island 2018 | ‘Trouble in paradise’ | aflevering 10.

Afgelopen donderdag werd er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island uitgezonden. Ook ditmaal besloot ik om mijn reacties op dit ‘vreselijke’ programma te filmen. Benieuwd naar wat er allemaal gebeurd in aflevering #10 en of ik stiekem een traantje moet laten? Bekijk dan zeker mijn nieuwste video.

• Temptation Island •

Aflevering 10:

In de afgelopen paar afleveringen konden we zien hoe een van de mannelijke deelnemers (Tim) compleet van zijn padje viel, het roer omdraaide en vreemd ging met een van de verleidsters. Ik denk dat er weinig kijkers waren die deze snelle en vreemde gedragsverandering zagen aankomen. Ik zag hem in ieder geval niet aankomen. Althans niet op deze manier.

En in deze aflevering zien we hoe Deborah beelden te zien krijgt van haar vreemdgaande Tim. Hoe zal zij hierop reageren? En wat voor effect zal dit hebben op haar gedrag?

De verleidsters:

Iemand waar ik mij enorm aan heb geërgerd in deze aflevering is verleidster Cherish. Ik weet niet of het een act is, gemeend is of dat haar is opgelegd wat ze moet zeggen, maar ik vind hetgeen wat ze zegt toch wel zo vreemd. Ze geeft namelijk geen enkele blijk van berouw of besef waar ze mee bezig is. En nou begrijp ik zelf ook wel dat dit haar rol, haar functie en haar doel is, maar toch. Ik heb mij gewoon simpelweg enorm geïrriteerd aan deze blonde dame.


Goed, dat was het weer voor vandaag. Ik ben erg benieuwd hoe jij tegen de verleidsters en verleiders aankijkt? Heb jij je ook zo geërgerd aan Cheryl? Let me know.

Bedankt voor het lezen en bekijken van de video!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: