random facts

TAG: 19 random facts about me

Vandaag wil ik graag 19 random facts over mij met je delen.  Benieuwd naar wat grappige en nutteloze feitjes over mij?

Tag

19 random facts:

1. Ik vind het heerlijk om aan mijn oren te zitten. Het ontspant mij en ik kan erdoor in slaap vallen. Dit heb ik al vanaf dat ik een baby was! Zodra mijn moeder aan mijn oortje ging zitten, viel ik altijd in slaap.

2. Mijn lievelingskleur is altijd al GROEN geweest.

3. Ik vind diep water echt super eng! Ondanks dat ik toch mijn zwemdiploma heb behaald, vermijd ik nu altijd het diepe water.

4. Mijn allereerste huisdieren waren twee goudvissen. Hun namen waren, hoe origineel, Blub & Blub Blub. Helaas waren deze vissen na twee weken alweer dood.

5. Ik heb nog nooit een concert bijgewoond.

6. Ik douche altijd met slippers aan. Ik kan niet tegen het gevoel van mijn blote voeten op een douchevloer. Ieeel alleen al het idee, geeft mij de kriebels.

7. Ik heb geen broers of zussen, helaas!

8. Ik vind vliegtuigen echt super interessant! Ik vind het leuk om met vliegtuigen te reizen, maar ook het simpelweg bekijken van vliegtuigen vind ik super leuk! Het programma ‘Air crash investigation’ vind ik dan ook echt helemaal top

9. Mijn favoriete bloemen zijn: pioenrozen, tulpen en zonnebloemen/My favorite flowers are: peonies, tulips and sunflowers.

10. Ik vind het lastig om in andere mensen hun bed te slapen. Daarom blijf ik dus ook niet vaak bij mensen slapen.

11. Mijn lievelings Disney tekenfilm is: ‘De kleine zeemeermin’.

12. Ik vind het leuk om DVD’s te verzamelen.

13. Onderwerpen als kindermishandeling, orgaandonatie & de Rechten van het kind, staan dicht bij mijn hart.

14. Ik vind het heerlijk om in mijn eentje te winkelen.

15. Ik ben echt dol op tassen! Ik heb dan ook meer tassen, dan schoenen.

16. Jarenlang heb ik geweigerd om een Iphone te kopen, omdat iedereen deze telefoon had. Door mijn vriend ben ik echter van gedachten veranderd, omdat hij zo tevreden was over zijn Iphone. En sinds ik mijn eigen Iphone heb aangeschaft, heb ik nog geen seconden spijt gehad, en dat wil wat zeggen! Want ik kocht het liefst elk half jaar een nieuwe telefoon!

17. Ik let heel erg op mijn energie- en gasverbruik. Ik trek altijd alle stekkers eruit, van alle apparaten die ik op dat moment niet gebruik. Dus van de tv stekker, tot aan mijn internetverbinding, alles gaat eruit wanneer ik deze niet nodig heb of weg ben. Ook de verwarming gaat niet snel aan bij mij. ‘Je trekt eerst maar eens een trui aan, voordat de verwarming aangaat’, is mijn motto. Nu moet ik zeggen, dat ik de laatste tijd wel probeer hier iets makkelijker in te worden!

18. Ik houd er persoonlijk niet van om goudkleurige en zilverkleurige sieraden met elkaar te combineren. Op de een of andere manier ben ik zo gewend aan de ‘regel’ goud bij goud en zilver bij zilver, dat ik hier niet van af kan wijken. Daarnaast vind ik het ook gewoon niet mooi staan bij mij.

19. Als ik een opname in het ziekenhuis heb, neem ik altijd mijn knuffel genaamd ‘Kikker’ mee. Deze knuffel heb ik gekregen, voor de operatie van mei 2012 en sindsdien is dit lelijke beestje niet meer van mijn zijde te krijgen! Ook na de operatie ben ik nog steeds met de knuffel blijven slapen. Eerst omdat de knuffel wat verlichting bood tegen de pijn en omdat ik met de knuffel prettiger kon liggen in bed (dit vanwege mijn wond). En tegenwoordig slaap ik nog steeds met de knuffel, omdat hij mij stiekem toch nog een veilig gevoel geeft ;-).


En dat waren alweer 19 feitjes over mij. Welke feitje heeft jou het meest verrast of moest je om lachen? 

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: