succes

Succes – And why I’m not successful.

Succes – it is something I have yearned for my entire life. Yet, it is the one goal I just can’t seem to achieve. In this video I explain why I think I’m still unsuccessful and I get very personal with you. I hope you can understand my thought proces and that you like the video. Please don’t forget to give the video a thumps up and share if you want to.

Succes

Why I’m not successful:

Soms is het goed om eens stil te staan bij een bepaalde behoefte en dan met name waar deze vandaan komt.

Persoonlijk heb ik altijd een enorm grote behoefte gevoeld om succesvol te zijn in het leven. Daarnaast heb ik ook altijd een sterke drang gevoeld om zelfstandig te zijn. En ondanks dat ik deze beide doelen altijd voor ogen heb gehad, lukt het mij maar niet om deze doelen te behalen. En in de video van vandaag vertel ik je waarom ik denk dat dat mij tot nu toe nog niet gelukt is.


Dat was mijn kijk op mijn behoefte om succesvol te willen zijn. Ik hoop dat je het een interessante video vond.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: