shoplog

Sale shoplog | Zara, H&M, Weekday en The Sting |

Mijn laatste artikel kwam 9 dagen geleden online (insert shocked face). Het was geen bewuste keuze om de afgelopen tijd geen artikelen te plaatsen. Maar tijdens het schrijven van een artikel wou het maar niet lukken om mijn boodschap op ‘papier’ te krijgen. Dus in plaats van dit proces te forceren, heb ik het schrijven even gelaten voor wat het was. En daarom heb ik vandaag wederom een video voor je. Ditmaal laat ik jou mijn nieuwste kledingstukken zien in een shoplog. Benieuwd?

• Sale shoplog •

De grote wintersale:

Op Tweede Kerstdag zat ik stipt om 00:00 uur door de website van de Zara te scrollen. Dat was namelijk het begin van de grote wintersale bij bijna alle winkels. Uiteindelijk plaatste ik een flinke bestelling, waarbij ik mij met name verheugde op 1 specifiek item.

Helaas bleek dit item allesbehalve mooi en heb ik uiteindelijk – op 1 kledingstuk na – alles weer retour gestuurd naar de Zara. Ook de bestellingen die ik bij andere winkels kocht, waren niet zoals verwacht en konden dus meteen weer retour gestuurd worden.

Zara, H&M, Weekday & The Sting:

Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen en heb ik een aantal leuke items in de sale kunnen scoren. Benieuwd welke kledingstukken ik tijdens de wintersale heb gekocht? Bekijk dan de video 😉.


En wat betreft mijn zogenaamde ‘writer’s block’.. Ik heb mezelf even de tijd gegeven wat betreft het schrijven. Ik heb het gevoel dat het weer de goede kant op gaat. Zo heb ik een aantal concept-artikelen geschreven, welke ik binnenkort zal gaan uitwerken. Dus voor de lezers die mijn geschreven artikelen missen, wees gerust! Binnenkort komen er weer een aantal persoonlijke artikelen online.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: