Passengers

Passengers | Filmrecensie

Een film over de grootste menselijke migratie, over een jarenlange hyperslaap en een romance in de ruimte. Afgelopen week heb ik de film ‘Passengers’ bekeken en in deze video laat ik je weten wat ik van de film vond. Veel kijkplezier!

Filmrecensie

‘Passengers’:

Deze film is een romantische sciencefiction thriller met in de hoofdrollen o.a. Chris Pratt en Jennifer Lawrence. Ik moet eerlijk bekennen dat ik persoonlijk niet erg fan ben van de genres ‘romantiek’ en sciencefiction. En toch was ik – met name vanwege de mooie trailer – benieuwd naar deze film.

Dus zo gezegd, zo gedaan en in de bovenstaande video vertel ik je kort meer over de film en laat ik je uiteraard weten wat ik van deze film vond.

Bekijk hier de trailer van ‘Passengers’:

Deze film is momenteel (in Groningen) zowel bij de Kinepolis als bij de Pathè te zien.

Wil je meer filmrecensies lezen? Bekijk dan mijn filmrecensies pagina.


Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: