pashokjes shoplog

Pashokjes shoplog | Zara, Costes, Weekday en H&M. |

Het lijkt wel een ware rage op YouTube, de pashokjes shoplog. In deze shoplogs is het de bedoeling dat ik je meeneem in mijn pashokje en je ter plekke laat zien wat ik uitgekozen heb en dit meteen voor je aantrek. Zo kun jij zien wat er in de winkel hangt, wat mijn smaak is en kun je wellicht een outfit inspiratie op doen. Dus afgelopen week ben ik gaan shoppen en heb ik in heel veel winkels kleding gepast. Benieuwd naar wat ik allemaal gekocht heb?

Pashokjes shoplog:


Wishlist:

Zoals je hebt kunnen zien had ik aan het einde van mijn shopsessie een aantal kledingstukken op mijn wishlist staan.

1. De baby blauwe blazer van de Zara:

pashokjes shoplogDeze prachtige blazer van de Zara staat zeker op mijn wishlist. Gedurende dit jaar ben ik er steeds meer achter gekomen wat valt onder ‘mijn stijl’. Zo vind ik het dragen van een high waisted jeans, met een crop top en een (oversized) blazer, een erg mooie look. Maar aangezien er aan deze blazer een prijskaartje van € 59,95 hing, heb ik hem voor nu laten hangen. Je kan de blazer hier kopen.

2. Gestreepte legging Costes:

pashokjes shoplogOok paste ik een leuke krijtstreep legging bij de Costes. Ik had voor het eerst sinds jaren weer een broek met een flare pijp aan. En ik moet zeggen, ik vind het nog steeds een leuk model. Zeker wanneer je vrij dunne benen hebt, kun je wijd uitlopende broeken goed hebben.

Deze legging heb ik niet gekocht, omdat ik eerst nog even wou bedenken met wat voor leuks ik deze broek kan combineren. De Stripe flare legging kun je hier kopen.

***

En ben je benieuwd naar wat er nog meer op mijn wishlist staat? Bekijk dan zeker de bovenstaande video 😃.

Vergeet ook zeker niet om de video een ‘thumbs up’ te geven en je kunt je geheel gratis abonneren op mijn YouTube kanaal.


En dat was mijn pashokjes shoplog. Ik ben benieuwd wat je ervan vond? En wat vond je het mooiste kledingstuk dat ik heb gepast? 

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Klik hier voor meer fashion gerelateerde artikelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: