Paris

Paris, here we come!

Hallo lieve lezer, vandaag even een kort bericht van mijn kant van het internet. En zoals de titel al heeft verklapt heeft het alles te maken met Paris! Benieuwd?

Paris, here we come!

Maar eerst…

Mijn oprechte excuses dat er geen InstaBubbles online is gekomen. Ik had dit beter moeten voorbereiden, in plaats van het tot op het laatste moment uit te stellen. En ik had verwacht dat ik nog wel even snel tussen alle laatste voorbereidingen door, een InstaBubbles kon schrijven. Maar goed, zoals te voorspellen was is dit niet gelukt. Ik was zo druk met alle voorbereidingen, dat ik aan schrijven niet meer toegekomen ben. Stom, maar volgende keer beter voorbereiden dus.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken. Ik zit deze week voor een paar dagen in Parijs, samen met mijn vriend. Dit omdat wij woensdag 25 januari 2017 ons 5-jarig jubileum vieren. En waar kan een stel dat nou beter vieren dan in de ‘stad der liefde’?! Zowel mijn vriend als ik zijn geen van beiden ooit nog in Paris geweest. Dus we zijn allebei erg benieuwd naar al het pracht en praal dat Paris ons te bieden heeft.

Overigens is het nog wel leuk om te vertellen dat we met de auto op vakantie gaan en dat we in een hotel zitten, waarin een fitness ruimte, zwembad, jacuzzi en sauna’s aanwezig zijn. Dus je kan je vast wel voorstellen dat ik er veel zin in heb!

Maar goed, deze week komen er even geen artikelen online, omdat wij dus even een paar dagen weg zijn. Uiteraard kun je zodra ik weer terug ben, nieuwe artikelen van mij verwachten.


Voor nu wens ik je een hele fijne week en tot snel!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: