Parijs vlog

Parijs vlog | ‘Je suis à Paris’.

Vandaag heb ik onze Parijs vlog voor je klaar staan. Want niet alleen heb ik veel foto’s gemaakt in Parijs, ik heb ook nog het een en ander gefilmd. En vandaag deel ik mijn vlog van Parijs met je, waarin wij o.a. de Eiffeltoren hebben bezocht, voor € 20,- aan koffie en thee hebben gedronken èn ik in een prachtige Lamborghini heb gezeten. Benieuwd?

Parijs vlog

‘Je suis à Paris’:

Voor ons 5 jarige jubileum besloot ik laif laif mee te nemen naar de stad van de liefde Parijs! Aangezien geen van ons beide hier ooit geweest was en je makkelijk naar Parijs kunt rijden met de auto, leek dit mij een goede optie.

Bezienswaardigheden:

Je kunt natuurlijk niet naar Parijs gaan, zonder een bezoek te brengen aan o.a. de Eiffeltoren, de Notre Dame enz. Ondanks dat het winter was en het vrij koud was, was het toch nog erg druk bij alle toeristische bezienswaardigheden.

Lamborghini:

Toen laif laif en ik onderweg waren naar de Eiffeltoren liepen we langs een aantal prachtige Lamborghini’s. En terwijl ik de auto’s aan het bewonderen was kwam er een jongen naar mij toe, die zei dat ik mocht plaats nemen in een lambo. En dat liet ik mij geen 2 keer zeggen uiteraard! Dat was heel erg leuk om een keer te hebben gedaan!

Bekijk zeker de video om te zien wat we nog meer hebben gedaan.

***

Bekijk hier meer vlogs. 


En dat was onze jubileum trip naar Parijs. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: