Over mij

Op 29 mei 2014 kwam het allereerste artikel op mijn blog online. En hiermee had mijn passie voor het schrijven een basisplek in mijn leven gevonden. Toentertijd was mijn blog met name gericht op het delen van mijn ervaringen in de medische wereld. Het schrijven over mijn ervaringen bood mij de mogelijkheid om het een en ander te verwerken. En tegelijkertijd kon ik mijn steentje bijdragen, door deze ervaringen met jou te delen. Naarmate de tijd vorderde begon ik ook steeds meer andere persoonlijke verhalen te delen en gaf ik een kijkje in mijn dagelijks leven door middel van bijvoorbeeld een foto dagboek.

Mijn laatste artikel kwam online op 1 oktober 2018. In dat artikel vertelde ik over mijn nieuwe bedrijf, genaamd ‘The Bookshelf’. Tja, er was een hoop gebeurd en veranderd in de 4 jaren waarin ik actief geblogd had. Ik had mijn eigen bedrijf opgericht en dit slokte als mijn energie en tijd op. Er bleef dus weinig ruimte over om te kunnen of willen bloggen.

Op 17 mei 2021 publiceerde ik weer mijn eerste artikel, na 2,5 blog stilte. Ik had mijn blog kort daarvoor een kleine make-over gegeven, zodat deze beter zou aansluiten bij haar nieuwe functie. Namelijk: de plek waar ik alle boek- en filmrecensies op ga delen. Je kunt mijn blog zien als een verlengstuk van mijn onderneming. Voor nu zal ik met name recensies van boeken plaatsen, maar ook de YouTube content van The Bookshelf zal hier een plekje krijgen.

Ik zal proberen om zo nu en dan eens een persoonlijk artikel te publiceren, in de vorm van een foto dagboek of wellicht in de vorm van een vlog. Maar ik beloof niks, want ik moet er maar net de energie en tijd voor hebben.

Ik hoop dat je mijn blog met enige regelmaat zal bezoeken, als je bijvoorbeeld op zoek bent naar leuke lees- of filmtips. En voor zo nu en dan een persoonlijke noot van mijn kant van het internet.

peggyst.nl