outfit of the day

Outfit Of The Day | ‘The Green Panther’.

Een aantal weken geleden heb ik een zomerkleding wishlist gemaakt. En met name 1 specifiek artikel bleef daarna maar door mijn hoofd rondspoken. Namelijk de panterprint enkellaarsjes van de Sacha. Dus na een aantal dagen wikken en wegen, besloot ik om tòch de schoenen aan te schaffen. En vandaag heb ik een Outfit Of The Day voor je klaarstaan, waarin ik deze prachtige panterprint enkellaarsjes heb gecombineerd met nòg een ander item uit mijn zomerkleding wishlist. Kijk je mee?

De panterprint enkellaarsjes:

outfit of the dayToen ik deze beauties voorbij zag komen op de website van Sacha.nl, was ik meteen fan. En niet alleen omdat ik dol ben op enkellaarsjes, maar ook omdat ik zag dat er geen hoge hak onder de laarsjes zat. En toen ik ze eenmaal had gepast bleken ze ook nog eens  – voor mijn doen – goed aan te sluiten op mijn extreem dunne enkels. ‘So they were meant to be!’, althans dat is wat ik mijzelf voorhield toen ik het prijskaartje eraf rukte.outfit of the day

De groene wikkeltop:

outfit of the day

outfit of the day

outfit of the day

outfit of the day Toen onlangs de sale bij de Zara uitbarstte heb ik daar ook mijn slag geslagen en kocht ik deze groene wikkeltop. Ook deze kwam voor in mijn zomerkleding wishlist en dan met name door de kleur van de top. Persoonlijk vind ik de combinatie van de panterprint enkellaarsjes met de felgroene top erg leuk staan. Ik heb overigens een extra knoop aan de binnenkant geplaatst, zodat de top wat strakker kan worden vast gemaakt. Waardoor de top toch nèt iets mooier valt.

De comfortabele jeans:

outfit of the day

outfit of the dayEn uiteraard maakte ik deze look compleet met mijn favoriete ‘Way’ jeans van de Weekday. Deze heb ik een aantal maanden geleden gekocht en is sindsdien mijn favoriete jeans. Ik wil deze jeans in zoveel mogelijk kleuren hebben, omdat hij toch wel erg comfortabel èn mooi zit. Outfit Of The Day Goed, ik mag dan wel geprobeerd hebben om ‘all fashionista-like’ op de foto te komen, voor dit artikel. But let’s be honest I’m just a normal but silly girl, who’s trying to make it in the big world. Dus #whateverikdoeookmaarwat .

*Foto’s gemaakt door laif laif.


Goed, dat was het weer voor vandaag. Ik ben benieuwd naar wat jij van mijn Outfit Of The Day vindt? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

Voor meer fashion artikelen klik hierVolg op Bloglovin

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: