opname

Opname AMC 17-08-’14 deel 1.

Hier is het eerste deel van mijn AMC opname. Binnenkort komt er een filmpje, met de uitslagen en alle overige informatie, die ik tot dusver heb. Veel kijkplezier!

Opname AMC 17 augustus 2014:

De opname:

Op 16 augustus reed ik – vergezeld door mijn moeder – voor een ziekenhuis opname naar het AMC. In verband met mijn second opinion wou mijn cardioloog het traject beginnen met een oriënterend onderzoek, door middel van een hartkatheterisatie.

AMC gastenverblijf:

Aangezien wij in Groningen wonen en mijn moeder mee wou naar het ziekenhuis, was het wel zo handig om een slaapplaats te hebben in Amsterdam. Nou kun je uiteraard kiezen voor een hotel, maar mocht je een langere tijd moeten blijven dan wordt dat al gauw prijzig. Gelukkig kwamen wij erachter dat er een speciaal gastenverblijf was speciaal voor familie van patiënten die van ver komen.

Het gastenverblijf was gevestigd tegenover het AMC in een bejaardencentrum. Daar kun je een appartement huren, welke van alle gemakken is voorzien. De kosten voor zo een appartement zijn € 60,- per nacht. Ook kun je je auto daar gratis parkeren, wat ook weer parkeerkosten scheelt.

***

Benieuwd naar de uitslag van deze eerste operatie? Bekijk dan zeker mijn ‘Second opinion opname de uitslag’ artikel.


En dat was het weer voor vandaag.

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: