Nicci French

Nicci French | ‘Blauwe maandag’ – boek van de maand.

Hee hoi, leuk dat je er vandaag weer bij bent. Omdat het al een hele poos geleden is dat ik een boek centraal heb gesteld als ‘boek van de maand’, vond ik het hier weer eens voor tijd worden. En deze keer heb ik gekozen voor een spannende thriller van Nicci French – ‘Blauwe maandag’. Benieuwd waar het boek over gaat?

Verhaal in het kort:

Nicci FrenchFrieda Klein is psychoanalytica. Een van haar patiënten vertelt haar dat hij regelmatig droomt van een kind met rood haar en sproeten. Kort daarna verdwijnt een jongetje dat aan die omschrijving voldoet. Zal het Frieda lukken de recherche te helpen bij het opsporen van het kind?

Zoals je wellicht weet ben ik dol op het lezen van thrillers. In het verleden had ik al een keer een boek van Nicci French gelezen, maar volgens mij was ik daar niet echt onder de indruk van. Maar toen ik dit boek tijdens een van mijn dwaalmomenten in de boekenwinkel tegen kwam, was ik meteen benieuwd. En aangezien ‘Blauwe maandag’ het eerste deel is van een 8-delige serie met Frieda Klein in de hoofdrol, was ik erg benieuwd of ik dit een leuke serie zou vinden.

Dit boek is al in 2011 uitgekomen en is geschreven door het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French, beter bekend als ‘Nicci French’.

Blauwe maandag is o.a. te koop bij Bol.com voor € 12, 95 en is daar tevens verkrijgbaar als e-book versie voor € 4,99.

En ik beloof dat ik bij de volgende boeknominatie niet zal kiezen voor een thriller, maar voor een verrassend boek.
Volg op Bloglovin

Goed, dit is dus het boek van de maand juni 2017. Ik hoop dat je gezellig gaat meelezen èn dat je aan het einde van de maand terugkomt voor de recensie van dit boek.

Veel leesplezier!

peggyst

 

 

 

De recensie van dit boek staat inmiddels in dit artikel online.

Benieuwd naar andere boeken op mijn blog? Neem dan hier een kijkje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: