Netflix series

Netflix series + film #2 | Thriller, drama, komedie & fantasy.

In september plaatste ik mijn eerste artikel met daarin een drietal aanraders wat betreft Netflix series. En vandaag wil ik graag drie nieuwe Netflix juweeltjes met je delen. Deze keer heb ik twee series en èèn film aanrader voor je. Benieuwd om welke series en film het gaat?

• Netflix series •

1. The Sinner:

Ik begin ditmaal met het aanraden van een serie die nog niet zo heel lang op Netflix staat. En dan heb ik het over de mysterieuze thriller genaamd ‘The Sinner’. In The Sinner zien we hoe Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel ) op een zonnige middag uit het niets, een man neersteekt op het strand. Vragen als ‘Waarom? en ‘Wat is er precies gebeurd’ doemen uiteraard op.

 • Aantal afleveringen: 8
 • Speelduur: 1 uur per aflevering
 • Cijfer IMDb: 8,0.

The Sinner is een Netflix serie waar ik oprecht met plezier naar heb gekeken. Het is een unieke series, met een ijzersterk en origineel verhaal. Deze serie krijgt van mij 4/5 sterren en alle 8 afleveringen zijn nu te bekijken op Netflix.

2. The Good Place:

Een aantal weken geleden ben ik begonnen met het kijken naar de fantasy komedie serie ‘The Good Place’. In deze serie zien we hoe Eleanor Shellstrop (gespeeld door Kristen Bell) na haar dood onterecht in The Good Place belandt. Vervolgens probeert Eleanor er van alles aan te doen om haar spot in deze prachtige plek niet kwijt te raken.

 • Aantal afleveringen: 8 afleveringen per seizoen
 • Speelduur: 30 minuten per aflevering
 • Cijfer IMDb: 7,9

Wat ik leuk vond aan The Good Place was dat het met een nieuw concept is gekomen voor de hemel en de hel. Ook vond ik het leuk om te zien wat voor soort mensen er – volgens de serie – in The Good Place terecht komen. Naast het feit dat het een leuke en grappige serie is, was het ook een serie die mij over bepaalde zaken aan het denken heeft gezet. En om de een of andere reden had ik dat niet verwacht van een komedie serie.

Ook The Good Place krijgt van mij 4/5 sterren, omdat ik het een leuk en nieuw concept vond en vaak hardop heb moeten lachen.

Carrie Pilby:

Tot slot wil ik graag nog de film Carrie Pilby met je delen. Deze film gaat over uiteraard over Carrie Pilby (gespeeld door Bel Powly) een dame die erg slim is. En alhoewel ze veel feitelijke kennis heeft, gaat het sociale leven haar niet heel gemakkelijk af. Ze worstelt met bepaalde aspecten van het leven zoals vriendschappen, normen en waarden en seks. Wanneer haar therapeut haar een uitdaging geeft, moet ze haar beste beentje voor zetten om deze te kunnen volbrengen.

 • Speelduur: 1 uur en 38 minuten
 • Cijfer IMDb: 6,6

Alhoewel het verhaal in de basis niet erg origineel is, vond ik Carrie Pilby wel een leuke film om gezien te hebben. Ik vond het verfrissend om eens een personage te zien met sterke gevoelens t.o.v. bepaalde normen en waarden. Is het de meest spannende, originele en unieke film die er ooit gemaakt is? Nee, maar dat is ook niet altijd nodig. Carrie Pilby is een leuke toegankelijke film en krijgt van mij 3,7/5 sterren.


En dat waren de 3 Netflix aanraders die ik deze keer met jou wou delen. Naar welke serie of film ben jij het meest benieuwd? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier nog meer Netflix aanraders.

2 comments

 1. Miriam

  Leuk! Ik ga the good place zeker kijken en carrie pilby lijkt me ook gaaf! ?

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Jaa, The Good Place is echt leuk ?? Veel kijk plezier alvast! Liefs, Peggy ?.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: