Moroccanoil

Tried & Tested # 1 : 3 x Moroccanoil producten.

Jaa, daar is hij dan hoor. De allereerste aflevering van mijn nieuwste YouTube serie genaamd ‘Tried & Tested’. In deze aflevering staan er 3 producten van het haarverzorgingsmerk Moroccanoil centraal. Benieuwd welke producten ik getest heb en wat ik van deze producten vond?

Moroccanoil

Als ik iets leuk vind om te testen dan zijn het wel haarverzorgingsproducten. Ik heb van nature vrij droog, pluizig en krullerig haar, dat altijd wel wat extra verzorging en hydratatie kan gebruiken. En mijn YouTube serie gaf mij dan ook een goed excuus om een aantal producten van Moroccanoil te testen.

Het merk:

Moroccanoil is mede-opgericht door Carmen Tal. Na een kleurbehandeling welke de haren van Carmen zwaar hadden beschadigd, bracht een vriend van haar haar naar een salon waar zij een oliebehandeling kreeg om haar haren weer wat te herstellen. Na deze oliebehandeling zag Carmen tot haar verbazing dat haar haren en niet langer meer droog en beschadigd uitzag, maar mooi glanzend, gezond en verzorgd. Geïnspireerd door deze oliebehandeling heeft zij zo het merk Moroccanoil tot stand gebracht. bron

Moroccanoil maakt gebruik van arganolie, een zeer zeldzame olie die gewonnen wordt in Marokko. Vanwege zijn zeldzame karakter en de handmatige oogst en productie is arganolie dan ook erg duur. bron

Dit haarverzorgingsmerk is dan ook niet je alledaagse drogisterij merk, maar behoort tot de wat duurdere niche haarverzorgingsmerken.

Ik heb de volgende producten getest:

1. Moroccanoil treatment en deze is o.a. bij parfum-klik.nl verkrijgbaar.
2. Moroccanoil hydrating styling cream en deze is o.a. bij JohnBeerens.com verkrijgbaar.
3. Moroccanoil thickening lotion en deze is o.a. bij haarshop.nl verkrijgbaar.

Ik hoop dat je de video leuk vindt en als je op de hoogte wil blijven van al mijn video’s dan kun je je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal.


Ik ben wel benieuwd welke van de drie producten jou het meeste aansprak? Let me know!

Bekijk ook de andere ‘Tried & Tested’ afleveringen.

Heel erg bedankt voor het kijken.

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: