favorieten

Video | Mijn huidige favorieten.

Het is weer tijd voor een nieuwe favorieten video. Kijk je mee?

Mijn huidige favorieten:

Mijn MSA kaart:

Sinds afgelopen januari heb ik een bioscoop abonnement afgesloten bij de Kinepolis. Ik ben dol op films kijken en aangezien de bioscoopkaartjes vrij prijzig zijn, kon een zo een abonnement voor mij wel uit. En sindsdien heb ik al een heel wat films bekeken in de bioscoop. Ik betaal overigens € 18,- per maand voor dit abonnement en daarvoor kan ik onbeperkt naar de film. En ik heb gekozen voor een abonnement bij de Kinepolis, omdat die bioscoop pauzes tijdens de film.

Mijn Filofax clipbook agenda:

Als ik ergens kieskeurig mee ben, dan is het wel met agenda’s. Al enige tijd was ik op zoek naar een agenda die aan al mijn vereisten voldeed. Zo wou ik graag een agenda met meerdere functies. Ik wou namelijk een agenda en een notitieboek in een hebben. En helaas kon ik deze combinatie nergens vinden. Tot ik laatst in de Bijenkorf was in Amsterdam en daar de Filofax clipbook tegenkwam. Eigenlijk is het niets meer dan een mapje in A5 formaat met 6 ringen. Maar hierdoor kan je de clipbook volledig indelen zoals jij als gebruiker dat wenst. En! Niet geheel onbelangrijk, hij was ook nog eens beschikbaar in mijn favoriete kleur. Dus ik heb de agenda gekocht en ik ben er ontzettend blij mee.

In de video laat ik je nog meer huidige favorieten zien, dus ik zou hem zeker even bekijken.

***

Wil je meer favorieten video’s zien? Klik dan hier.


En dat waren al mijn huidige favorieten. Ik hoop dat je het een leuke video vond.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: