Bordspellen

Mijn favoriete bordspellen voor koppels.

Mijn vriend en ik zijn dol op het spelen van bord- en kaartspellen met z’n tweeën, alleen zijn helaas niet alle spellen even leuk en/of geschikt om met twee personen te spelen. Het leek mij dan ook leuk om mijn favoriete bordspellen voor koppels, vandaag met je te delen. Benieuwd welke spelletjes ik aanraad? Bekijk dan vooral deze video!

  • Het bordspel ‘Zeg geen ja, zeg geen nee’ kun je hier vinden.
  • Het bordspel ‘I know’ kun je hier vinden.
  • Het kaartspel ‘Openhartig’ kun je hier vinden.
  • Het bordspel ‘Kolonisten van Catan’ voor 2 personen kun je hier vinden.

Mocht je de video leuk vinden, dan zou ik het super leuk vinden als je deze een ‘thumbs up’ wilt geven. Hiermee help je mij (vanuit een statistisch oogpunt) enorm mee en mocht je je willen abonneren op mijn YouTube kanaal, dan kan dat geheel gratis door op deze link te klikken.

Heel erg bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: