lente wishlist

Mijn lente wishlist 2018 | blouses, jurken, jacks & meer. |

Ondanks dat het in de afgelopen weken stervenskoud is geweest, had ik zin om eens een kijkje te nemen naar de nieuwe lente collecties die momenteel in de winkels hangen. Ik zag heel wat leuke items hangen in de winkels en online en die heb ik verzameld in mijn lente wishlist. Dus mocht je nog wat inspiratie willen opdoen voor nieuwe blouses, jurken of schoenen, neem dan zeker even een kijkje.

Lente wishlist

2018

Blouses:

Als ik van èèn bepaald kledingstuk niet genoeg in de kast kan hebben hangen, dan zijn het wel blouses. Afgelopen herfst heb ik een paar witte blouse moeten weggooien, omdat ze gaten en/of vlekken hadden gekregen. Helaas pindakaas, maar daardoor ben ik voor deze lente wel op zoek naar een nieuwe witte blouse. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van een aantal witte blouses. Ondanks dat ze allemaal dezelfde ‘kleur’ hebben, zijn ze toch alle drie weer verschillend. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de eerste 2 blouses, omdat deze er redelijk casual uitzien. En het mag dan wel een nette blouse zijn, dat wil niet zeggen dat je er geen casual outfit mee kunt maken.lente wishlist

 1. Zara – € 39,95.
 2. Zara – € 39,95.
 3. Mango – € 29,99.

Maar het zou natuurlijk geen ‘Peggy wishlist’ zijn, als er geen vrolijke kleuren tussen zouden zitten. Daarom heb ik hieronder een aantal blouses op een rijtje gezet, in een leuke kleur of print. Blouse nr. 4 heb ik inmiddels aangeschaft, toen ik onlangs even kort door de Zara aan het struinen was. Tja, ik kon het helaas niet laten. 

lente wishlist

 1. Zara – € 39,95.
 2. Mango – € 35,99.
 3. Mango – € 49,99.
 4. Zara – € 29,95.

Jurken:

lente wishlistEr is een kledingstuk waar je natuurlijk niet omheen kan, als het gaat om lente- en zomerkleding. En dan heb ik het uiteraard over de jurk. Normaliter houd ik meer van korte (semi-losvallende) zomerjurkjes, maar dat wil ik ook weer niet elke dag te dragen. Toen ik onlangs door de MANGO liep, kwam ik bovenstaande jurken tegen. Doordat ze over de knie vallen, zijn dit super fijne jurken voor de dagen waarop je gewoon net iets minder van je lichaam wilt laten zien. Daarnaast vind ik dit soort jurken ook wat geschikter om naar mijn werk te dragen.

Nou kan ik mij voorstellen dat je de jurken misschien wat oubollig vindt overkomen. Maar dat valt reuze mee, zeker wanneer je ze combineert met een leren bikerjack en met sneakers, All Stars of Vans. Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke ‘midi-length’ jurken, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij de MANGO.

 1. MANGO – € 35,99.
 2. MANGO – € 49,99.

Jacks:

lente wishlistIets waar ik afgelopen herfst ook met pijn in mijn hart afscheid van heb moeten nemen, was mijn (faux) leren jas van de H&M. Ik kocht deze jas heel wat jaren geleden, volgens mij nog in mijn studententijd, bij de H&M voor iets van € 35,- geloof ik. Dat is een hele betaalbare prijs, maar ik weet nog dat ik het toentertijd best een duur jasje vond. Maar goed, na jaren trouwe dienst werd het helaas tijd om het jasje weg te gooien. Het (faux) leer was namelijk op vrij veel plekken gaan bladeren en dat zag er simpelweg niet netjes uit.

Dus voor deze lente wil ik graag weer een nieuw (faux) leren jas. De jas hoeft van mij niet perse van leer te zijn, zolang het er maar mooi uitziet. Online kwam ik bovenstaande jasjes/jacks tegen. Ik zou graag #1 willen aanschaffen, ter vervanging van mijn oude H&M jasje. Ik houd er namelijk van om de mogelijkheid te hebben om het jasje dicht te kunnen doen. De laatste twee jacks kunnen uiteraard ook dicht, maar dat vind ik vaak minder mooi lijken bij dat soort modellen.

 1. Zara – € 29,95
 2. Bershka – € 27,99
 3. MANGO – € 49,99

Schoenen en accessoires:

lente wishlistEn als ik dan allemaal nieuwe outfits bij elkaar geshopt heb de komende lente, dan moet ik natuurlijk ook nog wat nieuwe schoenen en accessoires. Dit jaar wil ik graag wat nettere sandalen kopen die een outfit nèt iets chiquer maken, zonder dat ze oncomfortabel zijn.

 1. Bershka – € 19,99
 2. Sacha – € 24,99
 3. Sacha – € 49,99

Heuptasjes:

En iets wat je deze lente en zomer ook veel in de winkels zal tegenkomen, zijn heuptasjes. Niet de heuptasjes die je vader vroeger droeg tijdens vakantie, maar de moderne trendy versie daarvan. En laten we eerlijk zijn heuptasjes zijn wel rete handig, zeker op vakantie. Dus ik wil er dit jaar zeker een aanschaffen, maar dan wel voor een mooi prijsje uiteraard. Wat vind jij eigenlijk van de hele ‘heuptasjes trend?’


En dat waren alle kledingstukken die ik momenteel op mijn lente wishlist heb staan. En nu nog wachten op het mooie warme weer….Wat voor kledingstukken staan er momenteel op jouw lente wishlist? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: