voorstellen

Even voorstellen | ‘Laten we vooral lekker luchtig beginnen’.

Hi welkom, ik zal mij even kort voorstellen aan je.

Mijn naam is Peggy en al geruime tijd zit ik er nu over na te denken, om mijn eigen blog te beginnen. Maar ja, van alleen denken ontstaat natuurlijk niet spontaan een blog. ‘Poef, daar is je blog Peggy’….. Nee zo werkt dat niet. 

Het begin van mijn blog:

In de afgelopen jaren is er zoveel gebeurd. Aangezien ik niet een enorme (zeg maar gerust GEEN) prater ben, zocht ik al een poosje een manier om toch mijn ervaringen en emoties kwijt te kunnen. Vroeger toen ik een jaar of 11 was hield ik, op en af, een dagboek bij. Hierin schreef  ik over mijn eerste verliefdheden, vriendinnen of schoolreisjes enz. Nu, jaren later, wil ik dit weer gaan oppakken. Maar dan in een online versie, in de vorm van een blog. Gewoon een eigen plekje op het immens grote internet, waar ik al mijn ervaringen kwijt kan. En die ik dan, kan delen met een ieder die daarin geïnteresseerd mocht zijn.

Op mijn blog kun je over een groot deel van mijn ervaringen lezen. De ene keer zal het onderwerp luchtiger zijn, dan de andere keer. Onderwerpen als beauty, fashion en lifestyle zullen ook zeker aanbod komen. Kortom, alles wat ik leuk vind of meemaak, wil ik graag op deze manier met jou delen.


Nou dat was hem hoor, mijn allereerste artikel.

Heel erg bedankt voor het lezen!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: