Kunst

Mijn kunstverzameling | Schilderijen en Beelden.

He hoi, het leek mij leuk om het vandaag eens te hebben over kunst. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik een kunstliefhebber zou worden, maar ik moet toegeven dat ik hier tegenwoordig dol op ben. Althans, op de kunst die je als particulier zijnde kunt kopen bij o.a. kunstgalerijen. En vandaag laat ik jou mijn  kunstverzameling zien, bestaande uit schilderijen en beelden. Benieuwd?

Bekijk mijn kunstverzameling in deze video:


Tegenwoordig kun je mij blij maken door mij mee te nemen naar een kunstgalerij. Ook al kan ik  mij niet vaak de aangeboden kunst veroorloven, ik vind het nog steeds fantastisch om alle kunst te bekijken. Puur en alleen omdat ik oprecht bewondering heb voor het talent van de kunstenaars. Zeker aangezien een gemiddelde peuter nog beter kan tekenen dan ik.

Zoals je hebt kunnen zien in de video bestaat mijn kunstverzameling voornamelijk uit kleurrijke en betaalbare objecten. Hieruit blijkt maar weer dat kunst niet persé duur hoeft te zijn. Je kan het zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wilt.

Mocht jij ook graag een kunstverzameling willen beginnen, maar heb je maar een klein budget? Dan zou ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op websites als Marktplaats.nl of Etsy.com. Op beide websites kun je bijvoorbeeld veel schilderijen vinden binnen een breed prijsspectrum. Houdt er echter bij Etsy wel rekening mee dat wanneer je een schilderij uit het buitenland besteld (bv. Amerika), je er hoogstwaarschijnlijk nog importkosten overheen zal moeten betalen.

Een andere manier om een kunstcollectie te beginnen is uiteraard door het bezoeken van kunstgalerijen. Niet elke kunstgalerij verkoopt alleen maar dure kunst. Vaak kun je ook al schilderijen vanaf € 100,- vinden. Althans wel in de kunstgalerijen waar ik tot nu toe ben geweest. Op deze manier wordt het verkrijgen van een kunstverzameling leuker èn laagdrempeliger.

***

Bekijk hier meer lifestyle artikelen.


Goed en dat was het weer voor vandaag. Wellicht een iets ander onderwerp dan je van mij verwacht had, maar ik zit nou eenmaal vol verrassingen 😉.

Mocht jij trouwens kunstenaar zijn en een website of Instagram handle hebben, laat mij die dan weten. En dan zal ik zeker even een kijkje nemen.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: