Josh V

Fashion challenge | Josh V vs. Mango & Zara | pumps & over the knee boots.

Vandaag heb ik een leuke fashion challenge voor je klaar staan. In de video van vandaag heb ik namelijk het iets duurdere merk Josh V vergeleken met de wat gangbaardere merken als Mango en Zara. Bij beide winkels heb ik dezelfde soort schoenen gekocht en deze met elkaar vergeleken. Benieuwd om welke schoenen het gaat, waar mijn persoonlijke voorkeur naar uit gaat en wie als winnaar uit de challenge komt?

• Fashion challenge •

‘Josh V vs. Mango en Zara’

v

Pumps:

Bij het vinden van de ‘perfecte’ pump heb ik altijd moeite met het einde van de juiste pasvorm. Dit omdat  ik vrij smalle voeten heb, waardoor – ondanks de juiste maat – de pump vaak alsnog te groot is. Helaas bieden weinig winkels in Nederland halve maten aan. En daardoor is het vinden van de perfecte pump een ware uitdaging gebleken.

Toen ik laatst 2 soortgelijke pumps bij Mango en Josh V zag, besloot ik bij beide winkels een bestelling te plaatsen. Ik was benieuwd naar het verschil tussen beiden en of 1 van de twee mijn nieuwe perfecte pump zou zijn.

Bij de Mango bestelde ik voor € 35,99 deze pumps:

Josh VPersoonlijk vind ik dit een mooie variant op de standaard zwarte pump. Door de doorzichtige randen is deze versie nèt iets anders en dat is voor mij zeker een pré.

Josh VDe voorkant van de pump is ietwat schuin afgesneden, waardoor er eigenlijk geen ‘toe cleavage’ te zien is. Dus voor een ieder die dat geen mooie look vind, is dit zeker een goede optie.

Bij Josh V bestelde ik voor € 139,99 de ‘Brandy’ pumps:

Josh VZoals je ziet lijken de pumps van Josh V erg op die van de Mango, maar het grootste verschil zit in de prijs. Deze pumps kosten namelijk € 139,99. En dàt is nogal een behoorlijk prijsverschil als je het mij vraagt.

Josh VEchter – zoals je mag verwachten bij deze prijs – bestaat deze schoen uit echt leer. Zowel van buiten.

Josh VAls ook vanbinnen, het voetbed is namelijk compleet van leer gemaakt.

Over the knee boots:

Ook bestelde ik zowel bij Josh V als bij de Zara een paar over the knee boots. Als je wilt zien welke ik heb uitgekozen, hoe ze staan en welke uiteindelijk deze fashion challenge heeft gewonnen, dan zou ik zeker de bovenstaande video bekijken.


En dat was mijn fashion challenge tussen Josh V en de Mango & Zara. Ik ben erg benieuwd welke schoenen jij het mooist vond? En welke je mooier bij mij vond staan? Let me know!

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier meer fashion gerelateerde artikelen en bekijk hier meer video’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: