tried & tested

Introductie nieuwe YouTube serie : ‘Tried & Tested’.

Hee hoi, leuk dat je vandaag even een kijkje neemt op mijn blog, want ik heb leuk nieuws voor je. Vandaag wil ik namelijk mijn allereerste serie op YouTube aan je introduceren. De serie heet ‘Tried & Tested’ en vandaag vertel ik je in een korte video wat precies de bedoeling is van deze serie. Benieuwd naar de video?

De allereerste aflevering van de ‘Tried & Tested’ serie zal op vrijdag 12 mei online komen. En ik kan je alvast verklappen dat er in die aflevering 3 producten van een heel leuk haarverzorgingsmerk centraal zullen staan.

Mocht je op de hoogte willen blijven van al mijn video’s dan kun je je geheel gratis abonneren op mijn YouTube kanaal.


Bedankt voor het kijken en hopelijk tot vrijdag voor de allereerste aflevering van mijn YouTube serie ‘Tried & Tested’.

peggyst

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: