instabubbles

InstaBubbles | ‘ Knoeterhard werken & camera kapot ‘

De afgelopen week is voor mijn gevoel super snel voorbij gegaan, waarin ik grotendeels in mijn eigen bubbel leefde. Als ik aan vorige week denk, dan zie ik voornamelijk mijn laptop voor mij en hoor ik mezelf typen. Gelukkig heb ik afgelopen week nog meer gedaan dan alleen maar werken aan de blog. En dat laat ik jou vandaag zien in mijn nieuwste foto InstaBubbles. Benieuwd?

• InstaBubbles •

‘ Knoeterhard werken & camera kapot ‘

Maandag:

InstaBubblesDeze week was een week waarin ik veel dingen op de planning had staan. En het had allemaal te maken  met de blog e.d. Dus om wat overzicht te creëren in mijn denkbeeldige chaos, was het tijd om mijn agenda in te vullen. Niet alleen zorg ik op die manier voor meer overzicht, het is ook nog eens lekker ontspannend. Gezellig een beetje spelen met kleurtjes e.d.
Toen ik de douche uit liep zag ik deze meneer of mevrouw in de deurpost zitten. Deze spin had geluk, want als ik hem/haar niet gezien had, was ‘ie zo plat als een dubbeltje geweest. Maar aangezien ik vanaf afgelopen zomer geen spinnen meer dood wil maken, heb ik hem gevangen. Of nou ja…oke..laif heeft ‘em gevangen. Want ik miste natuurlijk weer…🙄👀

Maar goed, daarna heb ik hem/haar naar buiten gebracht en daar vrijgelaten. Wat me uiteindelijk alsnog een hartverzakking heeft opgeleverd, aangezien ik niet zo snel kon zien waar de spin naartoe was gegaan. En voor een nano seconde schoot ik preventief compleet in paniek, omdat ik bang was dat ‘ie op mijn arm liep. Gelukkig bleek het de seconde daarna vals alarm te zijn, aangezien ik de spin op de grond zag lopen. InstaBubblesNa het eten vouwde ik even snel mijn was op, terwijl laif laif de keuken aan het opruimen was.

Dinsdag:

InstabubblesOp dinsdag moest ik werken en aangezien er weer heel wat veranderd was qua systeem en werkwijze, besloot ik om extra vroeg te vertrekken. Zo kon ik mooi op mijn werk nog het een en ander doornemen, voor mijn dienst begon.InstaBubblesAfgelopen week zag ik ook deze toffe enkellaarsjes online. En ze waren er ook nog in het rood. Rode schoenen zijn dit seizoen helemaal hip toch?! En ik moet bekennen dat ik ze in het rood er ook leuk uit vond zien. Maar goed, bovenstaande schoen ga ik in mijn achterhoofd onthouden. Ik heb namelijk nog geen mooie camel kleurige schoenen in mijn collectie. En ik ben dol op enkellaarsjes en daarnaast zijn ze ook nog nieters duur. 👍🏾.

Donderdag:

InstaBubblesDonderdagochtend begon ik meteen vol aan de bak met de blog. Ik controleerde het een en ander nog voordat mijn nieuwste filmrecensie online ging. Ik schreef mijn eerste recensie over een filmhuis film en alhoewel het niet helemaal mijn type film was, vond ik het wel leuk om te doen. Heb jij mijn recensie over Until the Birds return al gelezen?InstaBubblesVervolgens had laif laif om 11:00 uur een afspraak bij de logepedist, omdat hij nog steeds aan een oor half doof is. Gelukkig heeft hij geen last meer van misselijkheid en is zijn duizeligheid ook verminderd. Maar zijn doofheid is er dus nog steeds.InstaBubblesLaif laif moest 2 testen ondergaan, 1 gehoortest die bestond uit een piepjestest. En een test waarmee de druk op zijn trommelvliezen werd gemeten. Uit de piepjestest kwam naar voren dat hij behoorlijk veel gehoorverlies heeft in zijn rechteroor, met name bij de hoge tonen. De logopedist kon deze uitslag niet nader verklaren en dus moet hij maandag weer terug naar de huisarts. En ik denk/hoop dat hij nu wordt doorgestuurd naar een KNO arts.InstaBubblesDe rest van de donderdagmiddag heb ik – je raadt het al – de hele middag gewerkt aan de fashion challenge video.InstaBubblesTijdens onze laatste online boodschappen bestelling had ik zin om iets nieuws te proberen en toen kwam ik dit Maggie pakje tegen. Uiteraard kwam ik er halverwege tijdens het koken achter dat ik niet alle ingrediënten in huis had..🙄. Maar goed, ik heb mij uiteindelijk kunnen redden met alles wat ik wèl in huis had.InstaBubblesMet dit als eindresultaat. En ik was blij verrast! Ik vond het erg lekker en door alle groente was het super gezond. Ik houd mij eigenlijk nooit aan de bereidingswijze die op pakjes staat. Meestal doe ik maar wat en geef er mijn eigen draai aan. Maar goed, altijd leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. Zeker wanneer ze voor herhaling vatbaar blijken te zijn.

Vrijdag:

InstabubblesVrijdag zette ik nog de laatste puntjes op de i voor de fashion challenge video.InstabubblesWanneer ik een bepaald beeld voor ogen heb hoe ik wil dat de video eruit gaat zien, vind ik het soms handig om het een en ander uit te tekenen. Maar goed, zoals je kan zien heb ik niet vooraan in de rij gestaan toen het tekentalent werd uitgedeeld 😉.InstabubblesVrijdagavond reden laif en ik nog even snel naar de Media Markt omdat mijn Sony camera 2 strepen op het scherm vertoonde. En gelukkig had ik tot vrijdag dus nog garantie op de camera. Ik had er weinig vertrouwen in dat dit onder de garantie zou vallen, maar laif zei dat we toch maar beter even langs kon gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan.

InstabubblesEn tot mijn grote verbazing bleek het wel onder de garantie te vallen. Maar ik zou mijn camera dan wel 2,5 weken kwijt zijn. En ik moet bekennen dat ik bijna had afgezien van de reparatie, omdat ik nu simpelweg niet 2,5 weken zonder camera wil/kan zitten. Dan kan ik namelijk nauwelijks content maken voor de blog en voor YouTube.

En toen ik vroeg of ik ook een leentoestel kon krijgen, was dat – wederom tot mijn verbazing – inderdaad een mogelijkheid.
InstabubblesEn dit is het leentoestel dat ik heb meegekregen. Ik was oprecht onder de indruk van de klantenservice van de Media Markt. Ik had A: niet verwacht dat het mankement van mijn camera onder de garantie viel en B: had ik al helemaal niet verwacht dat ik een leentoestel kon meekrijgen.

Zaterdag:

InstabubblesOp zaterdag filmde ik een extra video voor mijn YouTube kanaal. Ik probeer nu extra tijd en moeite in mijn YouTube kanaal te stoppen en ik heb al een kleine groei gemerkt. En dat werkt erg motiverend, kan ik je vertellen. Deze video zal op dinsdag 21 november online komen.

Zondag:

InstabubblesOngeveer 1,5 weken geleden heeft laif laif een nieuwe stofzuiger besteld. We hebben al een hele goede Dyson stofzuiger, maar dat ding weegt 7 kilo. Nou ben ik ook niet degene die bij ons thuis stofzuigt. Maar soms is het prettig om zelf ook even snel de gang te kunnen stofzuigen, voordat er bijvoorbeeld visite komt. En met deze stofzuiger kan dat tenminste. Het is een super fijne stofzuiger, die erg makkelijk in gebruik is en ook nog eens erg licht is. Ideaal dus en wij zijn er erg blij mee! #nonspon.

Tot slot:

InstabubblesUiteraard kan ik de week niet afsluiten zonder een foto van mijn prachtige tuttifrutti 😍. Madame is de afgelopen week flink aan het verharen, want ik zie overal in huis plukjes haar liggen. Maar gelukkig hebben we nu zo een handige stofzuiger, waar we meteen veel gebruik van hebben kunnen maken.


Goed en dat was in een foto-notendop mijn afgelopen week. Voor de komende week heb ik vrij weinig bijzonders op de planning staan volgens mij. Wel wil ik op donderdag naar de bioscoop voor de première van Justice League. En verder zie ik het allemaal wel. Heb jij nog leuke plannen voor deze week? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

2 comments

 1. The Bold and the Pizza

  Fijn dat de media markt zo klantvriendelijk was! Dat is soms nog wel anders..

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Ja, dat was zeker fijn! Overigens heb ik tot nu toe nog geen gebruik gemaakt van de camera, maar het was toch een goede service 👍🏾. Bedankt voor jouw reactie! Liefs, Peggy 🤓.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: