instabubbles

InstaBubbles | Zwaluwhoeve, auto dokter & bankhangen.

Het is werkelijk belachelijk maar ik zou bijna elke week wel kunnen beginnen, met het vertellen dat ik wederom poffert heb gegeten. Dus dat zal ik deze week even achterwege laten…. Anyways, zoals vanouds heb ik vandaag weer een InstaBubbles voor je klaar staan, met foto’s van mijn afgelopen week. Zo heb ik afgelopen week o.a. met mijn kippenkont in een 80 graden sauna gezeten (love it), moest mijn auto naar de dokter en heb ik verder veel op de bank gehangen. Maar gelukkig beleefde ik nog meer afgelopen week. Benieuwd naar de rest?

InstaBubbles week 8.

Dinsdag:

InstaBubblesOp maandag 20 februari was mijn moeder jarig en op dinsdag de 21ste gingen wij met z’n tweeën gezellig naar de Zwaluwhoeve (op badkleding dag), speciaal voor haar verjaardag. Wij waren hier allebei nog nooit geweest en we waren erg benieuwd hoe het in het echt zou zijn. En dit is wat wij meenamen voor 1 dagje spa. Ja, zo moeder, zo dochter.

 

InstaBubblesHet eerste wat mij opviel – en gelijk een tegenvaller was – was de grote trap die ik op moest lopen en het feit dat er volgens mij geen lift aanwezig was. Sowieso waren er redelijk wat trappen in het gebouw aanwezig. De Zwaluwhoeve is dus helaas niet erg geschikt voor mensen die slecht kunnen traplopen.

InstaBubblesIk maakte nog even stiekem snel een foto van de kleedkamer. Wat mij ook opviel wat dat er in de Zwaluwhoeve geen aparte verkleedhokken waren. Dat komt waarschijnlijk omdat men hier over het algemeen geen badkleding mag dragen, alleen op de speciale ‘badkleding dagen’.

Maar goed, het was een hele gezellige dag en hebben wij allebei genoten van onze heerlijke spa-dag. Wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar, dus volgend jaar plannen mijn moeder en ik gezellig nog een dagje Zwaluwhoeve. Overigens lijkt het mij ook leuk om een keer samen met mijn vriend naar de Zwaluwhoeve te gaan, ik denk dat hij dat ook leuk zal vinden.

Woensdag:

 instabubblesOp woensdag heb ik de hele dag in bed gelegen, omdat onze spa-dag toch best vermoeiend was voor mij. Geen probleem, ik had er al rekening mee gehouden en ik had geen afspraken staan voor die dag. Gelukkig hebben wij nu een fantastisch bed, waar ik heerlijk in kan bijkomen.

instabubblesIk nam ook even een kijkje op Funda, om te kijken of er nog leuke huizen te koop stonden bij ons in de buurt. Maar helaas, ik zag er niets passends tussen staan.

instabubblesDat moment dat je even 2 seconden op de wc zit en Shady je komt zoeken…instabubblesAls mijn vriend ergens gierig mee is, dan is het wel met vlees. Ik had hem gevraagd om het vlees even op te scheppen en vervolgens zie ik dat meneer 2 gehaktballen aan zichzelf heeft gegeven en ik had er geen! Toegegeven ik ben ook geen groot vleesliefhebber, maar toch. Die ene gehaktbal was voor mij bedoeld. Ach ja, uiteindelijk kreeg hij toch nog meer dan de helft van mijn gehaktbal, omdat ik er maar een heel klein beetje ervan gegeten had. Mazzelaar!

Donderdag:

instabubblesOp donderdag ging ik even met Bubba (mijn auto) naar de auto dealer, omdat wij alweer een aantal dagen de v-snaar weer hoorden piepen. En we weten allemaal wat er de vorige keer uiteindelijk gebeurd was, dus deze keer wou ik er op tijd bij zijn.

instabubbles En aangezien ik wist dat er bij de autodealer wifi aanwezig was, nam ik mijn laptop mee. Ik had namelijk verwacht dat ik wel een poos moest wachten, maar niets bleek minder waar. Na 10 minuten was mijn auto weer gefikst. En ik hoefde ook nog eens niks te betalen! Hopseflats, nice!

instabubblesOp donderdagavond gingen mijn vriend en ik, gezellig uit eten met mijn moeder. Wederom voor haar verjaardag. Ze nam ons mee naar een restaurant waar wij nog nooit naartoe waren geweest, genaamd Contini. Van buitenaf leek het geen bijzonder leuk restaurant, maar van binnen zag het er mooi en gezellig uit. En daar was ik best verrast over.

instabubbles Mijn pizza was overigens heerlijk en ik zou hier zeker nog wel een keer willen eten.

instabubblesIk besloot om voor een panna cotta te kiezen als dessert. Het was de allereerste keer dat ik panna cotta at en ik vond het lekker! Dat ijs was overigens frambozenijs, ook lekker!

Vrijdag:

instabubblesOmdat de oplader van mijn laptop het begeven had, moest ik een nieuwe kopen. Ik besloot om voor een goedkope variant – dus geen officiële Apple oplader – te kiezen. Nou die heeft het welgeteld 1 dag volgehouden, voordat die het ook begaf. Fantastisch…😒

instabubblesLater die middag ging ik naar mijn nieuwe vrijwillgerswerk.

instabubblesEn ’s avonds keken mijn vriend voor het eerst sinds lange tijd, gezellig een filmpje op vrijdagavond. Heel gezellig!

Zaterdag:

instabubblesOp zaterdag moest mijn vriend naar de kapper. Het is echt ongelofelijk maar ik moet mijn vriend altijd meeslepen naar een kapper, omdat meneer er zo een hekel aan heeft. En daarom moet ik dan ook eigenlijk altijd zijn haren knippen. Maar omdat ik uiteraard geen officiële kapster ben, moet hij af en toe toch echt even naar een goede kapper. Na de kapper reden wij door naar de stad.

instabubbles In de Media Markt kocht ik toch maar een officiële Apple oplader. Dus ik was helaas freaking € 82,- armer. Fantastisch….😒 Maar deze oplader doet het dan wel goed, dat dan weer wel.

instabubblesEn later die avond gingen mijn vriend en ik gezellig uiteten, om te vieren dat hij een vast contract gekregen had op zijn werk! Een hele prestatie, zeker voor deze tijd en zeker voor een jong iemand, die nog niet heel lang is afgestudeerd. Mijn vriend is btw 3 jaren jonger dan ik ;-). Dus ik ben heel trots op hem en we hebben een gezellige avond gehad en heerlijk gegeten bij Weeva.

Tot slot:

instabubblesAfgelopen week hebben we echt veel regenachtig weer gehad en Shady is dan ook altijd super vies, na het uitlaten. Daarom veeg ik haar pootjes en buikje altijd schoon als we weer thuis zijn en gelukkig vindt Shady dit allemaal prima. Ze gaat altijd braaf liggen of geeft altijd braaf een pootje, zodat ik deze kan schoonvegen. Aawh, mooie poppentoeteprinses! 😍

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: