InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #4 | ‘Een hoop geklets’.

Hallo.Hello.Bonjour.Hola. Welkom bij een gloednieuwe InstaBubbles weekvlog. Afgelopen week had ik vrij hevige rugklachten, waardoor ik een aantal dagen vrij weinig heb kunnen doen. Maar gelukkig was ik al begonnen met vloggen, voordat ik last van mijn rug kreeg. In deze vlog neem ik je o.a. mee naar de kapper, naar mijn werk en heb ik uiteraard ook weer een aantal woningen bezichtigd. Benieuwd hoe dit alles is afgelopen en of wij een bod hebben uitgebracht?

InstaBubbles

Weekvlog #5

Rugklachten:

Zoals je in de vlog kon zien, zat er een gat van een week in. Dit kwam dus door mijn plotselinge  rugklachten. De rugpijn kwam op zondag (24-09) uit het niets opzetten. Ik had al ruim een maand ietwat last van mijn rug, maar absoluut niet op deze manier. En op maandag werd het zelfs nog iets erger en dus besloot ik om – samen met laif laif – naar een fysiotherapeut te gaan.

Diagnose van mijn rugklachten:

Gelukkig gaf de fysio aan dat ik geen hernia had. Nou had ik dat ook niet verwacht, want ik had geen last van uitstraling of een doof gevoel in mijn been. Maar ik bleek wel een vorm van ‘spit’ gehad te hebben in mijn onderrug. Voorzover ik begrepen heb is spit een hele spontane en heftige rugpijn, waarvan de oorzaak niet echt te vinden is.

De fysio gaf ook aan dat ik nog wel 2 weken klachten kon blijven houden, maar dat de pijn wel elke dag iets minder zou moeten worden. En gelukkig was dat ook het geval.

Oefeningen:

Van de fysio kreeg ik uiteraard een aantal oefeningen mee, die ik thuis kon doen om mijn rug wat te ontlasten en voornamelijk ook weer te laten ontspannen.

Update nu:

Inmiddels zijn we ruim 1,5 weken verder en heb ik eigenlijk nauwelijks nog last van mijn rug.

***

BEKIJK OOK ZEKER MIJN WEEKVLOG OM TE ZIEN HOE HET MET ONZE HUIZENJACHT IS AFGELOPEN!


Goed, dat waren mijn afgelopen weken. Ik hoop dat je het een leuke InstaBubbles vlog vond, ondanks al mijn gekakel. Volgende week maandag (09-10) komt er een ouderwetse foto InstaBubbles online. Dus mocht je dat leuk vinden, dan zou ik zeker mijn blog in de gaten houden.

Bedankt voor het bekijken en lezen!

peggyst

 

 

 

Wil je meer InstaBubbles bekijken? Dat kan, klik dan hier.

2 comments

 1. Aruna

  Leuke vlog Peggy. 🙂 En fijn dat je rug weer oké is!

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Hi Aruna, dankjewel :-). Leuk dat je even de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten! En ja, gelukkig is deze ouwe brokkenpiloot weer hersteld van haar rugklachten ;-), haha. Fijne dag! Liefs, Peggy.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: