InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #22 | Interieur updates en uitslag ablatie |

Ik voel mij bijna geneigd om mij opnieuw aan jou voor te stellen. ‘Hallo, mijn naam is Peggy en dit is mijn plek op het internet, aka mijn blog…
Maar ik neem voor het gemak maar aan dat wanneer je op dit artikel hebt geklikt, je mij nog wel enigszins herinnerd. Ik ben die dertiger die haar blog de afgelopen maanden enorm heeft verwaarloosd. En dus klets ik je vandaag bij over mijn gezondheid, ons huis en uiteraard mijn bedrijf. ‘En hoe gaat het met jou’?

De ablatie:

Laat ik eens beginnen met een update over mijn gezondheid. Afgelopen 14 maart had ik weer een ablatie, mijn tweede tot nu toe. Nadat ik eind 2018 behoorlijk vaak last had van ritmestoornissen en op een gegeven moment met grote regelmatig cardiversies onderging, was ik er klaar mee. Het beperkte mij dermate, dat ik zelf in januari contact heb opgenomen met mijn ablatie cardioloog. Een lang verhaal kort, uiteindelijk ben ik naar voren geschoven op de wachtlijst en kon ik in maart terecht.

En zoals eerder ook het geval was, was ook deze ablatie weer onder algehele narcose. Omdat ik moest stoppen met mijn anti-ritmestoornis medicatie, werd ik preventief een aantal dagen eerder opgenomen. Super saai natuurlijk, maar het gaf toch wel een veilig gevoel. Ik lag in principe 24/7 aan de hartbewaking, tenzij ik naar beneden ging om wat rond te lopen.

Al met al duurde deze ablatie ongeveer 6 uren en ze artsen hebben 2 ritmestoornissen succesvol kunnen ableren. Dit houdt in dat de ablatie deze keer succesvol is geweest. Sindsdien heb ik geen last van ritmestoornissen meer en slik ik tegenwoordig vrij lichte anti-ritmestoornis medicatie. Je begrijpt, ik ben er ontzettend blij mee!

Ons huis:

Zoals je in de vlog kunt zien, is ons huis elke keer weer een beetje meer af. Zo nu en dan vind ik weer iets leuks om aan onze interieur toe te voegen. Helaas hebben we momenteel nog geen nieuwe bank of eettafel gevonden, want dat blijkt een ietwat langer zoekproces. Maar gelukkig heeft dat in principe ook geen haast.

Deze zomer willen Laif en ik dan ook vooral de puntjes op de i zetten, wat betreft ons huis. Dus de laatste klusjes afmaken, zoals het verven van bepaalde deuren, de logeerkamer opruimen en bijvoorbeeld nog wat lampen kopen en ophangen.

Ik heb nu voor mezelf besloten om mij op een bepaalde ruimte te richten en om die dan ook zoveel mogelijk af te maken. Alvorens ik weer aan een nieuwe ruimte begin. Momenteel ligt de focus nog even bij de woonkamer en daarna ga ik door naar de hal of onze slaapkamer. Op die manier kun je ook taken van je to-do-list afstrepen en dat werkt toch iets prettiger.

The Bookshelf:

En uiteraard ben ik elke dag nog lekker bezig met mijn nieuwe bedrijfje. Ik ben zo ontzettend blij dat ik hiermee begonnen ben! Ik heb elke maand een aantal vaste klanten die boekenboxen bij mij bestellen en daar ben ik erg trots op! Nu ligt de focus ook op het bereiken van nieuwe klanten en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mijn prachtige bedrijf.

Wist je trouwens dat je onze boekenboxen ook cadeau kunt geven? Ik heb dit al een paar keer mogen doen en iedereen die een boekenbox cadeau kreeg, was hier ontzettend blij mee. Vooral het feit dat iemand de moeite neemt om een verrassing en een cadeau te geven, wordt zeer gewaardeerd. Dus ken jij nog een fanatieke lezer in jouw omgeving en wil je haar graag een boekenbox cadeau doen? Kijk dan op www.thebookshelf.nl of neem contact met mij op via info@thebookshelf.nl

Weekvlog #22:

Goed, dat was het weer voor deze keer. Zoals ik in de weekvlog ook al aangaf, ga ik proberen om de komende tijd weer wat regelmatiger te vloggen en te bloggen. Ik beloof niks, maar ik zal mijn best doen waar ik dat kan.


Bedankt voor het lezen en het kijken!

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: