InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #21 | ‘Rondleiding in onze woning’ |

Ik heb het even moeten opzoeken, maar de laatste keer dat ik een blogartikel geplaatst had, was in oktober 2018. Wauw, ik had zelf niet eens door dat het al zo lang geleden was. Maar vandaag heb ik een leuke weekvlog voor je, waarin ik je een rondleiding geef in onze woning. Benieuwd naar alle vorderingen die wij tot nu toe hebben gemaakt?

Zoals je wellicht weet heb ik in oktober 2018 mijn eigen bedrijf genaamd ‘The Bookshelf’ opgericht. Hier verkoop ik maandelijkse boekenboxen in verschillende genres. 

En zoals je je vast wel kunt voorstellen heb ik hier al mijn tijd en energie in gestopt en dat doe ik nog steeds. Dus vandaar dat het bloggen stil heeft gestaan en eerlijk gezegd vind ik dat prima.

Waar wij uiteraard ook veel tijd en energie in hebben gestopt is in onze fantastische nieuwe woning. Wij wonen hier nu bijna 5 maanden en ik heb nog geen moment spijt gehad. We zijn met z’n tweeën vertrokken uit de stad, naar een gezellig dorp and I love it. Ik had in het begin verwacht dat ik de stad erg zou missen, maar gelukkig blijkt niets minder waar. 

Maar genoeg geklets, ik zou zeggen bekijk de vlog zeker als je benieuwd bent naar onze nieuwe woning.


Heel erg bedankt voor het lezen en het bekijken van de weekvlog. 

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: