InstaBubbles

InstaBubbles + weekvlog #15 | ‘Bob de kastjesschilder’ |

Jawel lieve lezers, het weekend is weer voorbij en dat betekent dat er weer een fantastische dag is aangebroken. De maandag! Mijn favoriete dag van de week. Tijd voor een frisse start van een nieuwe week en een nieuwe InstaBubbles. BAM! Let’s go!

In deze weekvlog kun je o.a. zien hoe ik als schilder te werk ga. Ik tover namelijk een blauw kastje om  naar en wit kastje. Benieuwd?

Maandag:

InstaBubblesMijn week begon meteen goed, met een bezoek aan de bioscoop. Heerlijk! Kon ik elke week maar zo beginnen. Ik koos deze keer voor de film ‘Skyscraper’, met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Hoogstwaarschijnlijk zal er binnenkort nog een (korte) recensie van o.a. deze film online komen, dus voor nu houd ik nog even voor me wat ik van deze film vond.

Omdat de film lekker op tijd begon, had ik daarna nog wat extra tijd over. Dus ik besloot om eens een kijkje te nemen in de Vesta in Groningen. Vesta is een enorm pand, waarin verschillende woonwinkels e.d. gevestigd zijn. Wij hebben hier bijvoorbeeld ons fantastische bed gekocht. InstaBubblesEenmaal binnen kwam ik bij een van de winkels (ik weet niet meer welke) dit karretje tegen. Het lijkt mij leuk om in ons nieuwe huis, zo een soort karretje te hebben staan in de woonkamer. Maar laten we eerst maar eens verhuizen en dan kijken we wel weer verder. Ik ben overigens vergeten hoe duur dit karretje was. Maar hij was niet reuze goedkoop, maar ook niet ontzettend duur. Ja, daar heb je lekker veel aan he!? 😜InstaBubblesOok zag ik dit leuke tafeltje in de sale. Het is een marmerlook tafeltje, want de bovenkant is gewoon van plastic ofzo. Logisch, anders zou het niet zo een betaalbaar tafeltje zijn geweest.

InstaBubblesWat ik wel al zeker weet is dat ik in onze nieuwe woning een leeshoek wil creëren. En daarvoor ben ik op zoek naar een mooie en comfortabele – en niet te vergeten betaalbare – fauteuil of love seat. Ik ben meer geneigd naar een love seat. Bovenstaande stoel zat net niet comfortabel genoeg, dus zo een type stoel zal het dus niet worden. Er moeten meer kussens in de stoel zitten denk ik, voor het comfort.

InstaBubblesOok kwam ik bij de Vesta deze leuke zandloper tegen. Ik spaar deze dingen, aangezien je ze in allerlei kleuren en formaten hebt. Deze groene had ik nog niet eerder gezien en ik vond hem super leuk! Hij was wel prijzig, volgens mij was ‘ie te koop voor 19,95 of 15,95. Niet super goedkoop dus en ik heb hem ook maar even laten staan. Als ik er nog een keer langs ga en hij staat er nog, dan neem ik hem dan wel mee.

InstaBubblesDit kleine formaat was ik nog niet eerder tegen gekomen. Heel erg leuk. Maar ook deze heb ik niet meegenomen. Door de verhuizing, wil ik toch een beetje op de centjes letten.

Dinsdag:

InstaBubblesOp dinsdag was het weer tijd om met mijn geheime project bezig te gaan. Omdat ik iets juridisch wou uitzoeken, besloot ik mijn (hele oude) wetbundels er maar weer eens bij te pakken. Mocht je je afvragen waarom ik die in huis heb. Ik heb HBO-rechten gestudeerd (en afgemaakt uiteraard), dus vandaar dat ik wettenbundels in huis heb. Trouwens, in de weekvlog van volgende week licht ik een heel klein tipje van de sluier op, over mijn geheime project. Dus als je daar benieuwd naar bent, dan zou ik zeker mijn blog en/of YouTube kanaal in de gaten houden.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag ging ik naar de sportschool. Altijd fijn met dit warme weer, want gelukkig is het in de sportschool lekker koel. Totdat je op de loopband loopt..of enige ander vorm van activiteit uitoefent. Je begrijpt, ik heb het vooral rustig aan gedaan.

InstaBubblesDaarna reed ik nog even naar de Pronto. Daar kwam ik deze love seat tegen. Deze zat wel lekker en is ook meer wat ik voor ogen heb. Wel prijzig, dat dan weer wel. Maar nogmaals, eerst maar eens verhuizen en dan kijken we wel weer verder.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag bekeek ik de daghap van de Weeva en dat klonk best lekker. So Weeva, it was.

InstaBubblesDeze keer waren Laif en ik niet alleen, maar was zijn collega en zijn vriendin gezellig mee. Het eten was uiteraard lekker en na die tijd zijn we nog even met z’n vieren bij het Grand Café een drankje gaan doen.

Vrijdag:

InstaBubblesOmdat Shady toch wel regelmatig last heeft van haar darmen, probeer ik nu zo vaak mogelijk haar voer- en drinkbakje schoon te maken. Gewoon omdat dat hygiënischer is en ze op die manier geen onnodige bacteriën in haar buik krijgt.

Zaterdag:

InstaBubblesZaterdagochtend speelde ik weer even voor apotheker en zette ik al mijn medicijnen voor die week weer uit.

InstaBubblesTerwijl ik mijn ontbijt aan het maken was, belde mijn moeder. En tijdens het bellen moest ik naar de wc.  En ja ik blijf gewoon bellen met mijn moeder tijdens het plassen. Maar goed, daardoor vergat ik dus dat mijn lunch nog op het vuur stond. Met bovenstaande foto als resultaat. Great…🙄.

InstaBubbles‘S avonds keken Laif en ik lekker een filmpje op Netflix.

InstaBubblesOmdat het raam openstond, begon ik het een beetje fris te krijgen. En dus pakte ik maar mijn dekentje erbij. Want ik wil natuurlijk geen kou vatten door de tocht.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag hadden we een verjaardag van een vriendin van mij. Ze had het -zoals altijd – goed geregeld, met een lekkere barbecue en hapjes. Een fijne en gezellige afsluiting van ons weekend.

Tot slot:InstaBubblesHet zou natuurlijk geen InstaBubbles zijn, zonder een foto van Shady. Mijn lieve ouwe taart doet het met dit warme weer vooral erg rustig aan. Ze zoekt de verkoelende vloeren op en ligt uiteraard nog altijd het liefst dicht bij mij.

Nog even dit:

Voor mijn video’s ben ik altijd op zoek naar fijne muziek en vandaag kwam ik echt heerlijke muziek tegen.  Ik wil ze even via de blog met je delen, aangezien YouTube altijd mekkert over copyright als je nummers te lang gebruikt in video’s. Dus dan maar zo. Enjoy!


En dat was mijn InstaBubbles weer voor deze week. Ik ben heel blij met het eindresultaat van het kastje (zie vlog). Ik heb het kastje ook meteen weer terug gebracht naar ons nieuwe huis. Dat scheelt straks weer 1 kastje slepen, met het verhuizen. De komende week ben ik uiteraard weer veel bezig met mijn geheime project, hoop ik ook weer naar de bios te gaan en blijf ik lekker genieten van het mooie weer. Ik heb overigens weinig last van dit warme weer. Dat is namelijk een vraag die ik vrij vaak krijg. Maar gelukkig kan ik vrij goed tegen dit warme weer. En hoe zit dat met jou? Geniet je van dit weer? Of kan je niet wachten totdat het weer herfst is?

Bedankt voor het lezen en het bekijken van de vlog!

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: