InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #14 | ‘Interieur shoplog & cardioversie’ |

Het is alweer even geleden dat ik een artikel geplaatst heb op de blog. En dat komt voornamelijk omdat ik het ontzettend druk heb gehad met mijn geheime project. Maar afgelopen week heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer begonnen met vloggen. Ditmaal heb ik echter alleen een video gemaakt en de reden daarvoor leg ik uit in de vlog.

InstaBubblesZoals je in de bovenstaande vlog kon zien, had ik die week wederom last van een verhoogd hartritme. Dit was de eerste keer weer na de ablatie, dat het hartritme niet meer uit zichzelf normaal werd. Ik heb uiteindelijk een cardioversie gekregen, waarna het ritme weer normaal werd. In totaal heb ik iets van 13 uren een hartslag van 120 bpm gehad en zoals je je wellicht kan voorstellen was ik dan ook kapot na die tijd. Ik heb het de rest van de week heel rustig aan moeten doen, veel in bed gelegen en pas zondag voelde ik mij weer wat beter. Ach ja, het hoort er inmiddels bij in mijn leven. Gelukkig gaat nu alles weer goed en kan ik rustig aan weer verder met mijn geheime project en alle andere dingen.


En dat was de InstaBubbles voor deze week. Ondertussen hebben we heerlijk weer in Nederland en geniet ik daar volop van. Het is wel ontzettend fijn dat wij dit jaar zo een mooie zomer hebben in Nederland. Zeker omdat wij – i.v.m. de verhuizing – niet op vakantie gaan dit jaar. En voor het mooie weer hoef je deze zomer in ieder geval niet naar het buitenland. Ga jij nog op vakantie dit jaar? 

Bedankt voor het bekijken van de video en het lezen!

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: