Instabubbles

InstaBubbles vlog | ‘Ruzie met de politie & eten bij een collega’.

Het is vandaag maandag en dat betekent dat ik weer een InstaBubbles voor je heb klaar staan. Maar! Deze keer heb ik weer eens wat anders geprobeerd, namelijk een InstaBubbles vlog. Het leek mij leuk om af en toe eens mijn week te filmen, in plaats van te delen via foto’s. En voor degenen die meer van de foto variant houden, wees gerust. Die zullen vaker voorkomen dan de vlogs. Dus nu je weer op de hoogte bent, kijk je gezellig mee naar mijn week?

Bekijk de video hier:

Eten bij een collega:

Mijn week begon gezellig met een etentje bij een collega, waar wij o.a. lekkere taco’s aten. De Mexicaanse keuken is toch echt een van mijn favoriete keukens. En na het eten hebben we ouderwets een filmpje gehuurd bij de videotheek.

Ruzie met een politieagent:

Instabubbles

Omdat ik op zoek was naar een plantenstandaard besloot ik om – samen met mijn moeder – naar de Tuinland te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. En nadat ik mijn auto geparkeerd had op een invalidenparkeerplek werd ik door een agent aangesproken. Hmm tja, laten we het erop houden dat het geen gezellig gesprek was en dat ik op een gegeven moment met een woest hoofd ben weg gelopen.


Goed, dat was het weer voor vandaag. Volgende maandag zal er weer een normale InstaBubbles met foto’s online komen. Ik vond het in ieder geval heel leuk om een paar dagen van mijn week te vloggen, dus dat wil ik zeker nog een keer doen. Ik ben wel erg benieuwd wat jij leuker vindt. Vind jij de InstaBubbles met foto’s leuker of een InstaBubbles vlog? Let me know…

Bedankt voor het kijken en lezen!

peggyst

 

 

 

Voor meer InstaBubbles klik hier.

Volg op Bloglovin

2 comments

 1. Shanti

  Hi, wat een irritante politieagent zeg! Plantenstandaard vind ik wel iets hebben.

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Hi Shanti, nou echt he?! 😤 En die plantenstandaard staat best leuk he… Eigenlijk hoort er een grotere plant in, maar voor nu laat ik het even zo. Leuk dat je even een reactie hebt achtergelaten! Liefs, Peggy 🤓.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: